Povezane novice

Kranjec šesti, švicarski dvoboj za zmago dobil Meillard

RTV Slovenija 25.01.2023
Po torkovem slalomskem spektaklu pod žarometi je bil dan pozneje na progi Planai še moški veleslalom za točke svetovnega pokala. Zmagal je Švicar Loic Meillard, ki je bil najhitrejši že na prvi progi. Žan Kranjec je zasedel šesto mesto. Meillard… »

Kranjec znova med elito, prvenec Meillarda

Dnevnik 25.01.2023
Mikaela Shiffrin prepričljivo najhitrejša tudi na drugem veleslalomu svetovnega pokala v alpskem smučanju na Kronplatzu, kjer je dosegla 19. veleslalomsko in skupno 84. zmago. Slovenka Neja Dvornik z dvanajstim mestom do uvrstitve kariere. Loic… »

Kranjec šesti na prvem nočnem veleslalomu v Schladmingu

Slovenske novice 25.01.2023
Loic Meillard in Gino Caviezel sta poskrbela za dvojno švicarsko zmago. Loic Meillard in Gino Caviezel sta poskrbela za dvojno švicarsko zmago na prvem nočnem veleslalomu za svetovni pokal alpskih smučarjev v Schladmingu v Avstriji. Meillard je slavil… »

Kranjec se z mešanimi občutki poslavlja od premiere v Schladmingu

Delo 25.01.2023
Čeprav je Marco Odermatt izpustil današnji veleslalom za svetovni pokal na Planaiju, so bili vseeno najbolj veseli v švicarskem taboru. Čeprav se je Marco Odermatt, vodilni zvezdnik alpskega smučanja, odpovedal nastopu na današnji veleslalomski… »

Nova zmaga Mikaele Shiffrin, Neja Dvornik pridobila kar 15 mest

RTV Slovenija 25.01.2023
Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin je v Kronplatzu dobila tudi drugi veleslalom in števec zmag v svetovnem pokalu povišala na 84, do rekorda Ingemarja Stenmarka jo ločita le dve zmagi. Shiffrin je že po prvi vožnji vodila več kot pol sekunde pred… »

Nov rekord Shiffrinove, Dvornikova po sanjski vožnji do uspeha kariere

SiolNET 25.01.2023
Ameriška smučarska šampionka Mikaela Shiffrin je nepremagljiva. V Kronplatzu je v veleslalomu stopila na najvišjo stopničko tako v torek kot tudi dan pozneje, s 84. zmago v svetovnem pokalu pa še izboljšala rekord v ženski konkurenci, hkrati pa se… »

Švicarska zmaga, pa Odermatt ni nastopil. Kranjec šesti.

SiolNET 25.01.2023
Čeprav na nočnem veleslalomu v Schladmingu ni nastopil najboljši smučar zime Marco Odermatt, Švica slavi dvojno zmago. Prvič je veleslalom dobil Loic Meiilard, Gino Caviezel pa je z drugim mestom dosegel uspeh kariere. Žan Kranjec se je ob obeh… »

Nova zmaga Shiffrinove, najboljša uvrstitev Dvornikove

Delo 25.01.2023
Ameriška šampionka še za korak bližje rekordu Ingemarja Stenmarka. Najmlajša slovenska tekmovalka do najboljšega dosežka v svetovnem pokalu. Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin je zmagala še na drugem veleslalomu za svetovni pokal na… »

Mikaeli Shiffrin dvojček zmag, Neja Dvornik z 12. mestom do izida kariere

Primorske 25.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin je zmagala še na drugem veleslalomu za svetovni pokal alpskih smučark na Kronplatzu v italijanskih Dolomitih v dveh dneh. Drugo mesto je osvojila Norvežanka Ragnhild Mowinckel, tretja je bila Švedinja Sara Hector. Edina… »

Shiffrinova še 84-ič, fantastična druga vožnja Dvornikove

Zurnal24 25.01.2023
Edina slovenska finalistka na veleslalomu v Kronplatzu Neja Dvornik je z odlično drugo vožnjo pridobila 15 mest. Američanka Mikaela Shiffrin je zmagala še na drugem veleslalomu za svetovni pokal alpskih smučark na Kronplatzu v italijanskih Dolomitih… »

Stenmark: Mikaela si zasluži izboljšati moj rekord, dosegla bo 100 zmag

Delo 25.01.2023
Legendarni Šved Ingemar Stenmark očaran nad ameriško šampionko Mikaelo Shiffrin, ki je na vrhu večne lestvice zmagovalk prehitela rojakinjo Lindsey Vonn. V nadaljevanju preberite: Zakaj se je ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin, ki je v… »

Norveški as ponosen na svojo Miki

Slovenske novice 25.01.2023
Mikaela Shiffrin na vrhu večne lestvice zmagovalk prehitela Lindsey Vonn. Zdaj je pred ameriško šampionko le še legendarni Ingemar Stenmark. Po rekordni 83. zmagi v ženskem alpskem smučanju, ki jo je Mikaela Shiffrin slavila na včerajšnjem… »

Vonnova prikimala Tini Maze

Zurnal24 25.01.2023
Lindsey Vonn po osmih letih ni več rekorderka po številu zmag na ženskih tekmah svetovnega pokala v alpskem smučanju. Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin se je s 83. zmago na veleslalomu v Kronplatzu zavhitela na vrh seznama… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem