Povezane novice

ACH Volleyju ni uspel veliki met

SiolNET 25.01.2023
Odbojkarjem ACH Volleyja ni uspel veliki met. Na odločilni tekmi za napredovanje v izločilne boje lige prvakov so na gostovanju izgubili proti Ziraat Bank Ankari. Tako kot na prvi tekmi v Ljubljani so bili Turki tudi tokrat boljši s 3:2 (-23, 23, -22… »

ACH Volley se po porazu v Ankari poslavlja od Lige prvakov

RTV Slovenija 25.01.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so na odločilni tekmi za napredovanje v izločilne boje Lige prvakov s 3:2 izgubili v Ankari in se selijo v četrtfinale Pokala CEV. Ljubljančani, ki bi morali za nadaljevanje sezone v najelitnejšem tekmovanju zmagati, so vodili… »

Joventut s 13 zaporednimi točkami v končnici ugnal Olimpijo

RTV Slovenija 25.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so imeli pet minut pred koncem v Badaloni šest točk naskoka, nato pa si je Joventut z delnim izidom 13:0 zagotovil odločilno prednost in se veselil zmage s 96:91. Zmaji ostajajo pri dveh zmagah v Evropskem pokalu… »

Cedeviti Olimpiji uspel preobrat, nato pa kolaps v zadnjih minutah

SiolNET 25.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 12. krogu evropskega pokala doživeli še deseti poraz. Na začetku zadnje četrtine so zaostanek devetih točk sicer spremenili v prednost šestih, a v zadnjih minutah spet odpovedali v obrambi. Joventut, ki je v vrhu… »

V Ankari ponovitev scenarija iz dvorane Tivoli

Dnevnik 25.01.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so v svoji zadnji tekmi v ligi prvakov v skupini E v Ankari vodili že z 2:1 v nizih, na koncu pa so morali priznati premoč domače ekipe Ziraat Bank. Podobno kot v Ljubljani pred slabima dvema mesecema so bili varovanci Radovana… »

Boleč poraz Ljubljančanov v Turčiji

Delo 25.01.2023
Odbojkarji moštva ACH Volley bodo po porazu v Ankari sezono nadaljevali v četrtfinalu pokala CEV. Odbojkarji moštva ACH Volley so v zadnjem 6. krogu skupine E v ligi prvakov doživeli boleč poraz. Na gostovanju so morali z 2:3 (23, -23, 22, -21, -8)… »

Odbojkarji začeli tretji del prvenstva

Gorenjski glas 25.01.2023
Kranj – Državno odbojkarsko prvenstvo se je prevesilo v tretji del, v katerem bodo ekipe odigrale še po sedem tekem in si pred začetkom končnice skušale priigrati čim boljše izhodišče. V tretji del so na vrhu lestvice vstopili aktualni prvaki… »

Po peklu v Beogradu zdaj lovijo zadnji vlak

SiolNET 25.01.2023
Pred košarkarji Cedevite Olimpije je le dva dneva po porazu proti Crveni zvezdi v ligi ABA nova zahtevna preizkušnja še v Eurocupu. V 12. krogu evropskega pokala Ljubljančane čaka gostovanje v Badaloni pri Joventutu. Tam bodo lovili tretjo zmago v… »

Za Olimpijo se začenja misija čudež

Dnevnik 25.01.2023
V 12. krogu evropskega pokala košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 20.15 čaka težko gostovanje v Badaloni pri Joventutu. Ljubljančani želijo ohraniti nekaj malega upanja na preboj v drugi del tekmovanja, zato izpostavljajo, da pride v poštev zgolj… »

Slovenske prvake v izločilne boje elitne lige vodi le zmaga

Dnevnik 25.01.2023
Odbojkarji ACH Volleyja bodo danes, ob 18. uri, v Ankari igrali proti Ziraat Banku, ki je v Ljubljani zmagal s 3:2. Zmagovalec bo igral v izločilnih bojih lige prvakov, poraženec se bo preselil v pokal CEV. Pred začetkom sezone v odbojkarski ligi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem