Povezane novice

Na predsedniških volitvah zmagal general Pavel, Pirc Musarjeva že čestitala (FOTO)

Slovenske novice 28.01.2023
8,3 milijona volilnih upravičencev na Češkem je tokrat tretjič v zgodovini neposredno volilo predsednika države. Na predsedniških volitvah na Češkem je zmagal upokojeni general Petr Pavel. Po 80 odstotkih preštetih glasovnic je prejel 56,4… »

Na čeških predsedniških volitvah slavil upokojeni general Petr Pavel

Nova 24TV 28.01.2023
Petr Pavel (Foto: EPA) Upokojeni general Petr Pavel je slavil na predsedniških volitvah na Češkem. Volivci so mu v drugem krogu volitev namenili 58 odstotkov glasov, njegovemu protikandidatu, nekdanjemu češkemu premierju Andreju Babišu pa 42… »

Znano je, kdo je zmagal na predsedniških volitvah na Češkem

SiolNET 28.01.2023
Na predsedniških volitvah na Češkem je zmagal upokojeni general Petr Pavel. Po 99 odstotkih preštetih glasovnic je v drugem krogu volitev prejel 58 odstotkov glasov, njegov protikandidat, nekdanji premier in milijarder Andrej Babiš pa 42 odstotkov… »

Novi češki predsednik je vojni junak Petr Pavel

RTV Slovenija 28.01.2023
V drugem krogu predsedniških volitev na Češkem je zmagal upokojeni general češke vojske Petr Pavel, ki je premagal nekdanjega premierja Andreja Babiša. Po 99 odstotkih preštetih glasovnic je Pavel v drugem krogu volitev prejel 58 odstotkov glasov… »

Na čeških predsedniških volitvah zmagal Petr Pavel

Delo 28.01.2023
Upokojeni general je prozahodno usmerjen in ima podporo desnosredinske vlade. Podpira vojaško pomoč Ukrajini, Čehom pa je obljubil vzpostavitev reda v državi. Na predsedniških volitvah na Češkem je zmagal upokojeni general Petr Pavel. Po 99… »

Novi predsednik Češke je upokojeni general Petr Pavel

24ur 28.01.2023
Na predsedniških volitvah na Češkem je zmagal upokojeni general Petr Pavel. Po 93 odstotkih preštetih glasovnic je v drugem krogu volitev prejel 57,4 odstotka glasov, njegov protikandidat, nekdanji premier in milijarder Andrej Babiš pa 42,6 odstotka… »

Babiš očitno ne bo še predsednik

Dnevnik 28.01.2023
V prizadevanjih, da bi v drugem krogu predsedniških volitev zmagal, milijarder Andrej Babiš širi strah pred vojno, svojemu tekmecu, generalu Petru Pavlu, ki je velik favorit za zmago, pa pripisuje, da hoče Češko potisniti v vojno. A zdi se, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem