Povezane novice

Putin v nekdanjem Stalingradu: Neverjetno je, da nemški tanki ponovno ogrožajo Rusijo

RTV Slovenija 02.02.2023
Rusijo ponovno ogrožajo nemški tanki, tako kot med drugo svetovno vojno, je v Volgogradu ob 80. obletnici zmage Sovjetske zveze nad nacistično Nemčijo v bitki za to mesto, takrat znano pod imenom Stalingrad, dejal ruski predsednik Vladimir Putin… »

Putin vidi grožnjo in opozarja na Stalingrad: "To je neverjetno, a resnično" #vŽivo

SiolNET 02.02.2023
Rusijo ponovno ogrožajo nemški tanki, tako kot med drugo svetovno vojno, je danes v Volgogradu ob 80. obletnici zmage Sovjetske zveze nad nacistično Nemčijo v bitki za to mesto, takrat znano pod imenom Stalingrad, dejal ruski predsednik Vladimir… »

Poljska naklonjena pošiljanju bojnih letal Ukrajini

Delo 02.02.2023
Poljska je pripravljena Ukrajini poslati bojna letala F-16, če bo to skupna odločitev članic Nata, je v sredinem intervjuju za nemški tabloid Bild pojasnil poljski premier Mateusz Morawiecki. Pri tem je visoki zunanjepolitični predstavnik EU Josep… »

[Video] Nov napad na civilno stavbo v Kramatorsku – nekateri so še vedno ujeti pod ruševinami

Nova 24TV 02.02.2023
Nov napad na mesto Kramatorsk. (Foto: Twitter) Po tem, ko je Oleksij Danilov, sekretar ukrajinskega nacionalnega varnostnega in obrambnega sveta napovedal, da se Rusija pripravlja na vojno eskalacijo v naslednjih tednih, se je zgodil napad na mesto… »

Reznikov: Rusija za prvo obletnico vojne pripravlja ofenzivo. Lavrov: Zasenčili bomo dogodke Zahoda.

RTV Slovenija 02.02.2023
Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov je dejal, da Rusija pripravlja novo obsežno ofenzivo, ki bi se lahko začela na prvo obletnico začetka vojne 24. februarja. Po njegovih besedah je Rusija mobilizirala do 500.000 rezervistov. Reznikov je… »

Avstrija izgnala štiri ruske diplomate

SiolNET 02.02.2023
Avstrija je izgnala štiri ruske diplomate, ki delajo na Dunaju, ker so izvajali aktivnosti, ki niso združljive z njihovim diplomatskim statusom, je danes sporočilo avstrijsko zunanje ministrstvo. Razglasili so jih za nezaželene osebe, državo pa… »

Rusija naj bi ob prvi obletnici vojne v Ukrajini načrtovala obsežen napad

Necenzurirano 02.02.2023
Ukrajinski obrambni minister trdi, da je Rusija že mobilizirala več kot 500 tisoč vojakov, zato Ukrajina nujno potrebuje več orožja. Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov Zahod opozarja, da naj bi Rusija ob prvi obletnici vojne v Ukrajini, to… »

V ruskem napadu na Kramatorsk več mrtvih, Kijev svari pred veliko ofenzivo

Dnevnik 02.02.2023
V ruskem raketnem napadu je bilo v sredo zvečer uničeno stanovanjsko poslopje v mestu Kramatorsk na vzhodu Ukrajine. Glede na trenutne podatke so umrli najmanj trije ljudje, še 20 je bilo ranjenih. V Kijevu se medtem vrstijo opozorila, da Rusija pred… »

V ruskem napadu na Kramatorsk več mrtvih, Kijev svari pred veliko ofenzivo

Delo 02.02.2023
Raketa je stavbo v Kramatorsku, ki leži v regiji Doneck, zadela v sredo pozno zvečer. Reševalci so v ruševinah vso noč iskali preživele. V ruskem raketnem napadu je bilo v sredo zvečer uničeno stanovanjsko poslopje v mestu Kramatorsk na vzhodu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem