Povezane novice

Ukrajina: Nove sankcije do obletnice začetka vojne

Dnevnik 02.02.2023
Več kot polovica članov evropske komisije, tudi njena predsednica, je danes prišla na pogovore v Kijev, ki si želi še hitrejše sprejemanje evropskih sankcij proti Rusiji. Evropska komisija je z vlakom prispela na obisk v Kijev, kjer bo danes potekal… »

Kijevu ne bi smeli zbujati lažnih upov

Delo 02.02.2023
Ukrajina si sredi vojne želi ekspresno pot do polnopravnega članstva, številna pa so svarila pred iluzijami. V nadaljevanju preberite: Več pomoči pri obnovi energetske infrastrukture, več usposabljanja vojakov, več sankcij proti Rusiji. To je le… »

Ursula von der Leyen v Ukrajini: Skupaj bomo obnovili to lepo državo

RTV Slovenija 02.02.2023
EU namerava do 24. februarja, ko bo minilo eno leto od ruske invazije na Ukrajino, uvesti deseti sveženj sankcij proti Rusiji, je po srečanju z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim povedala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen… »

EU namerava do obletnice invazije uvesti nov sveženj sankcij proti Rusiji

Delo 02.02.2023
Ursula von der Leyen je pozdravila napredek Ukrajine na poti v EU in prizadevanja v boju proti korupciji. Evropska unija namerava do 24. februarja, ko bo minilo eno leto od ruske invazije na Ukrajino, uvesti deseti sveženj sankcij proti Rusiji, je po… »

Lavrov: Zahod hoče uničiti Rusijo

Delo 02.02.2023
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je v današnjem televizijskim intervjuju pred proslavo ob 80. obletnici bitke za Stalingrad dejal, da hoče Zahod uničiti Rusijo. Prav tako je predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen obtožil, da si želi… »

EU / »Ponovna obnova Ukrajine ne more potekati ločeno od zagotavljanja ruske odgovornosti«

Mladina 02.02.2023
Ukrajinska pot v EU je maraton, in ne sprint, je poudaril evropski komisar za proračun, obenem pa zagotovil, da ruski zločini v Ukrajini ne bodo ostali nekaznovani. Cilj Ukrajine je v Evropi, je v današnji razpravi o petkovem vrhu EU-Ukrajina v… »

Zgodovinski dan za Ukrajino: Evropska komisija v Kijevu o približevanju Ukrajine EU

Nova 24TV 02.02.2023
Predsednica EU komisije Ursula von der Leyenn (Foto: epa) Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes prispela v Kijev na srečanje, namenjeno poudarjanju podpore Ukrajini ob bližajoči se prvi obletnici ruske invazije. Evropa je ohranila… »

Evropska komisija začela obisk pri ukrajinski vladi

Primorske 02.02.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in 15 evropskih komisarjev je prispelo na obisk v Kijev, kjer se bodo danes sestali z ukrajinsko vlado, so sporočili s komisije. Kot so zapisali, je to “močan znak podpore komisije Ukrajini spričo… »

Von der Leynova prispela v Kijev, tam tudi evropski komisar Janez Lenarčič

SiolNET 02.02.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in 15 evropskih komisarjev je prispelo na obisk v Kijev, kjer se bodo danes sestali z ukrajinsko vlado, so sporočili s komisije. Kot so zapisali, je to "močan znak podpore komisije Ukrajini zaradi ruske… »

Novice dneva »

Izrael ponoči z raketami napadel Iran

Dnevnik pred eno uroše 3 povezane

Kako so zminirali reševanje krize z embalažo in odpadki

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Kje bodo merili hitrost na današnjem maratonu

Gorenjski glas pred eno uroše 2 povezani

Anže Kopitar in Los Angeles Kings zdaj nad Edmonton

Delo pred 48 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem