Povezane novice

Negovalka iz Izole kradla denar in nakit oskrbovancev, bila je tudi nasilna

SiolNET 03.02.2023
Kriminalisti so vložili kazensko ovadbo zoper 65-letno Izolanko, ki je osumljena velikih tatvin in nasilništva. Kot osebna negovalka več starejših oskrbovancev naj bi zlorabljala njihovo nemoč ter jim ukradla nakit in denar. Najmanj v enem primeru… »

Negovalko starejših ovadili zaradi tatvin in nasilništva

Dnevnik 03.02.2023
Kriminalisti so podali kazensko ovadbo zoper 65-letno Izolanko, ki je osumljena velikih tatvin in nasilništva. Kot osebna negovalka več starejših oskrbovancev naj bi zlorabljala njihovo nemoč in jim ukradla nakit ter denar. Najmanj v enem primeru naj… »

Osebna negovalka izkoriščala starostnike in jim kradla

Zurnal24 03.02.2023
Na območju Primorske je negovalka na domu izkoristila nemoč starostnikov ter jim izmaknila več kosov nakita ter denar. Nad eno se je tudi fizično znesla. Kriminalisti policijske uprave Koper so prišli na sled 65-letni osebni negovalki, za katero so… »

Osebna negovalka, ki je oškodovala več starostnikov, v preteklosti že ovadena

24ur 03.02.2023
Koprski policisti so prišli na sled 65-letni osebni negovalki, za katero so sumili, da je bila do svojih oskrbovalcev nasilna, prav tako so na njenem domu našli več ukradenih predmetov starostnikov. Preiskava je sume potrdila. Izolanka je bila v… »

Negovalko starejših iz Izole ovadili zaradi tatvin in nasilništva

Primorske 03.02.2023
Kriminalisti so podali kazensko ovadbo zoper 65-letno Izolanko, ki je osumljena velikih tatvin in nasilništva. Kot osebna negovalka več starejših oskrbovancev naj bi zlorabljala njihovo nemoč in jim ukradla nakit ter denar. Najmanj v enem primeru naj… »

Eugenija Carl: osebna negovalka, 65-letna Izolanka, je oropala tudi mojo mamo

Necenzurirano 03.02.2023
Starostnike je 65-letnica neusmiljeno oropala, medtem ko naj bi jih negovala. Javila se je še znana novinarka Eugenija Carl, ki je povedala, da je bila žrtev roparke tudi njena mama in izdala še nekaj podrobnosti, o katerih je zaradi preiskave do sedaj… »

Negovalka ovadena zaradi tatvin in nasilništva nad starostniki

RTV Slovenija 03.02.2023
65-letna Izolčanka, ki je delala kot negovalka starejših, je osumljena tatvin denarja in vrednejšega nakita ter nasilništva. Pri hišni preiskavi so ji zasegli nakit, za katerega sumijo, da izvira iz tatvin. Policijska uprava Koper navaja, da so… »

PRIJELI NASILNO IN TATINSKO NEGOVALKO STAREJŠIH IZ IZOLE: Koprski kriminalisti iščejo oškodovance (FOTO)

Regional 03.02.2023
Koprski kriminalisti so kazensko ovadili 65-letno Izolanko, zaradi nasilja nad starejšimi osebami, pri katerih je delala kot negovalka. Polega tega je svojim žrtvam kradla denar in nakit. Ukraden nakit Kot so sporočili iz PU Koper, je 65-letna Izolanka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem