Povezane novice

Izredni nadzor glede varovanja protestov: 13 policistov osumljenih storitve kaznivih dejanj (VIDEO)

Slovenske novice 03.02.2023
V nekaterih primerih je šla policija čez dopustno mejo, so pokazale analize postopkov. Sanja Ajanović Hovnik je v funkciji ministrice za notranje zadeve skupaj z v. d. generalnega direktorja policije Boštjanom Lindavom predstavila izvedene ukrepe… »

To so kandidati za novega notranjega ministra

Necenzurirano 03.02.2023
Predsednik vlade Robert Golob je napovedal, da bo javnosti v kratkem predstavil uradnega kandidata za vodenje ministrstva za notranje zadeve, s čimer bo dokončno popolnil svojo 20-člansko ministrsko zasedbo. Od odstopa Tatjane Bobnar je minil poldrugi… »

Nekdanji minister Hojs ocenjuje, da gre za blamažo poročila in diskreditacijo odličnega dela policije

Nova 24TV 03.02.2023
Foto: zajetje zaslona/Youtube “V poročilu piše tudi, da bi moralo ob ograjah biti več policistov, ki bi preprečili nasilno prečkanje “mirnih” demonstrantov, in da jih pred uporabo vodnega topa niso opozorili, da na top ne smejo metati granitnih… »

Protivladni protesti / Ovadeni policisti in njihovi policijski šefi

Mladina 03.02.2023
V zvezi z ravnanjem policije na protivladnih protestih v času Janševe vlade 13 policistov osumljenih kaznivih dejanj. V zvezi z ravnanji policije na protestih v času vlade Janeza Janše je kaznivih dejanja osumljenih 13 policistov (od tega štirje… »

Policija: 13 policistov osumljenih storitve kaznivih dejanj med varovanjem protestov

Primorske 03.02.2023
Poročili o izrednem nadzoru pri varovanju protestov v letih 2020 in 2021 sta pokazali razloge za sum, da je 13 policistov storilo kaznivo dejanje, za katera se storilec preganja po uradni dolžnosti. Med 13 policisti so tudi štirje vodstveni delavci na… »

Protesti: 13 policistov osumljenih storitve kaznivih dejanj

Dnevnik 03.02.2023
Poročili o izrednem nadzoru pri varovanju protestov sta pokazali razloge za sum, da je 13 policistov storilo kaznivo dejanje - trije so protipravno odvzeli prostost, en je kršil človeško dostojanstvo in protipravni odvzem prostosti, osem jih sumijo… »

13 policistov osumljenih kaznivih dejanj, 63 policistom očitajo strokovne nepravilnosti

RTV Slovenija 03.02.2023
Na policiji so po besedah v. d. generalnega direktorja Boštjana Lindava temeljito preučili ugotovitve izrednega nadzora nad delom policije pri varovanju šestih protestov v letih 2020 in 2021. Pri 13 policistih so zaznali sume kaznivih dejanj. S… »

Lindav: Ugotovili smo razloge za sum, da je 13 policistov storilo kaznivo dejanje

SiolNET 03.02.2023
Sanja Ajanović Hovnik v funkciji ministrice za notranje zadeve in v. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav sta na novinarski konferenci predstavila izvedene ukrepe glede odprave pomanjkljivosti, ki so bile ugotovljene v izrednem nadzoru nad… »

Kaznivih dejanj pri varovanju protestov sumijo 13 policistov

Delo 03.02.2023
Ne gre za lov na čarovnice, gre za to, da se v prihodnosti preprečijo kršitve pri delu policije, ki so se dogajale na šestih protestih. Ministrica za javno upravo v funkciji ministrice za notranje zadeve Sanja Ajanović Hovnik in vršilec dolžnosti… »

Uradno: Tako so kaznovali policiste, ki so se znesli nad protestniki proti Janši

Zurnal24 03.02.2023
"Ne gre za lov na čarovnice," poudarja Sanje Ajanović Hovnik v funkciji ministrice za notranje zadeve. Notranje ministrstvo je decemra lani objavilo poročilo o izrednem nadzoru nad delom Policije pri varovanju protestov v letih 2020 in 2021, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem