Povezane novice

Ameriško vojaško lovsko letalo sestrelilo kitajski balon

24ur 04.02.2023
Združene države Amerike so v soboto popoldne po lokalnem času nad obalo Karoline, po ukazu ameriškega predsednika, sestrelile domnevni kitajski vohunski balon, ki je preletel občutljiva vojaška območja v Severni Ameriki. Pred tem so na območju… »

Konec potrpljenja, ZDA sestrelile kitajski balon

Zurnal24 04.02.2023
Večdnevna drama visoko na nebu nad ZDA se je končala s sestrelitvijo. Ameriško obrambno ministrstvo je sporočilo, da je njihovo vojaško lovsko letalo sestrelilo kitajski balon, ki so ga v preteklih dneh opazili nad ZDA. Kot so pojasnili, so s tem… »

ZDA sestrelile kitajski balon

Primorske 04.02.2023
Ameriško obrambno ministrstvo je sporočilo, da je njihovo vojaško lovsko letalo sestrelilo kitajski balon, ki so ga v preteklih dneh opazili nad ZDA. Kot so pojasnili, so s tem odgovorili na "nesprejemljivo kršitev" ameriške suverenosti. WASHINGTON >… »

Blinken kitajski balon nad ZDA označil za neodgovorno in nesprejemljivo dejanje

Primorske 04.02.2023
Ameriški državni sekretar Antony Blinken je v petek po razkritju, da je domnevno vohunski balon nad ameriškim ozemljem kitajskega izvora, odpovedal napovedni obisk Pekinga in kasneje dejanje Kitajske označil za neodgovorno in nesprejemljivo. V Pekingu… »

Nad ZDA domnevno vohuni kitajski balon

Slovenske novice 04.02.2023
Američani so ga opazili nad Montano, podoben incident tudi nad Kanado. Kitajci trdijo, da gre za pobegli meteorološki balon. Ameriško obrambno ministrstvo spremlja sumljiv balon, ki je že več dni v ameriškem zračnem prostoru in naj bi domnevno… »

Nad ameriškim nebom še en kitajski vohunski balon?!

Nova 24TV 04.02.2023
Foto: Twitter Kot smo že poročali nad ZDA leti Kitajski vohunski balon, ki je poslabšal odnose med obema državama – Anthony Blinken je celo zamaknil svoj napovedani obisk Kitajske. Zdaj je Ameriška vojska je potrdila, da nad ameriškim nebom deluje… »

Pentagon: opažen drugi kitajski vohunski balon

Necenzurirano 04.02.2023
Pentagon je objavil, da so nad Južno Ameriko opazili drugi kitajski vohunski balon. Ameriški vodja diplomacije Antony Blinken je odpovedal predhodno napovedano pot na Kitajsko. "Prejemamo poročila o balonu nad Južno Ameriko," je dejal tiskovni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem