Povezane novice

Prijeli moškega, ki je nastavil sumljiv predmet pred stavbo celjskih zaporov

Savinjsko Šalaške 06.02.2023
Kot smo v petek že poročali, smo bili v zgodnjih jutranjih urah obveščeni, da je takrat še neznani storilec, pred enega od vhodov v stavbo celjskih zaporov, nastavil sumljiv predmet. Celjski policisti so v sodelovanju z gasilci takoj zavarovali… »

Zaradi lažnega preplaha pred celjskimi zapori moškemu grozijo do tri leta zapora

SiolNET 06.02.2023
Celjski policisti bodo 38-letnega moškega, ki je v petek pred stavbo celjskih zaporov nastavil sumljiv predmet, kazensko ovadili. Za storjeno dejanje mu grozijo do tri leta zaporne kazni. Celjske policiste so v petek zgodaj zjutraj obvestili, da je… »

Prijeli 38-letnika, ki je v Celju nastavil sumljiv predmet

24ur 06.02.2023
Celjski policisti so v petek prijeli moškega, ki je pred stavbo celjskih zaporov nastavil sumljiv predmet. Osumljencu so v popoldanskih urah odvzeli prostost in ga po opravljenih preiskovalnih dejanjih spustili na prostost. Za storjeno dejanje mu grozi… »

Pred celjske zapore nastavil sumljiv predmet

Dnevnik 06.02.2023
Celjski policisti so v petek prijeli 38-letnega moškega, doma z žalskega območja, ki je pred stavbo celjskih zaporov nastavil sumljiv predmet. Po opravljenih preiskovalnih dejanjih so ga izpustili na prostost. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja… »

Panika v celjskem zaporu, na delu bombni tehniki

Zurnal24 06.02.2023
Že našli storilca. Kot smo v petek že poročali, smo bili v zgodnjih jutranjih urah obveščeni, da je takrat še neznani storilec, pred enega od vhodov v stavbo celjskih zaporov, nastavil sumljiv predmet. Celjski policisti so v sodelovanju z gasilci… »

Policisti prijeli 38-letnika, ki je v petek pri celjski tržnici nastavil sumljiv predmet

Celje.info 06.02.2023
Celjski policisti so v petek prijeli moškega, ki je pred stavbo celjskih zaporov nastavil sumljiv predmet, zaradi katerega je bilo območje za nekaj časa zaprto. Takrat so bili v zgodnjih jutranjih urah obveščeni, da je takrat še neznani storilec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem