Povezane novice

»Iz vojne ne moreš narediti šova. Sredi oddaje bo Zelenski prosil za orožje.«

Mladina 07.02.2023
Številni intelektualci, diplomati in umetniki so podpisali peticijo proti "militarizaciji" festivala Sanremo, saj "glasbe ne smemo mešati z vojno propagando" V italijanskem obmorskem mestu San Remu se danes začenja 73. izdaja znamenitega festivala… »

Začenja se sloviti festival Sanremo, upajo na rekordno gledanost

SiolNET 07.02.2023
V italijanskem obmorskem mestu Sanremo se začenja 73. izdaja znamenitega festivala italijanske popevke, ki velja za najbolj priljubljeno glasbeno tekmovanje v Italiji. Nobena glasbena prireditev pred televizijske zaslone ne pritegne toliko Italijanov… »

Italijo zajela sanremovska mrzlica

Primorske 07.02.2023
V italijanskem obmorskem mestu San Remu se danes začenja 73. izdaja znamenitega festivala italijanske popevke, ki velja za najbolj priljubljeno glasbeno tekmovanje v Italiji. Nobena glasbena prireditev pred televizijske zaslone ne pritegne toliko… »

Zelenski le s pisnim sporočilom na Sanremu, ki svoja vrata odpira nocoj

RTV Slovenija 07.02.2023
V Italiji se nocoj začenja najbolj priljubljen glasbeni festival Sanremo, ki bo poleg številnih novih glasbenih uspešnic dal italijanskega predstavnika na Evroviziji 2023. Z letos nastopajočimi zvezdami, kot so Måneskin, Depeche Mode, Black Eyed… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem