Povezane novice

Na obtožbe Jerce Legan se je odzval Milan M. Cvikl

Zurnal24 07.02.2023
Milan M. Cvikl je napovedal, da bo sprožil ustrezne postopke zoper Jerco Legan. Milan M. Cvikl se je odzval na obtožbe Jerce Legan, s katero sta v ločitvenem postopku. Leganova je namreč v intervjuju za revijo Jana spregovorila o svojem zakonu. Milan… »

Grozljiva izpoved Jerce Legan: tako naj bi jo mučil bivši mož

Slovenske novice 07.02.2023
Doslej nihče izmed nekdanjega para razhoda ni želel komentirati. Publicistka in antropologinja Jerca Legan, nekdanja partnerka politika Milana M. Cvikla, je v intervjuju za revijo Jana presenetila z izpovedjo o življenju z zdajšnjim viceguvernerjem… »

Jerca Legan o "temačnem ozadju" zakona s Cviklom, on to zanika

SiolNET 07.02.2023
Antropologinja, publicistka, filantropinja in igralka Jerca Legan je pol leta po ločitvi od viceguvernerja Banke Slovenije in nekdanjega ministra za evropske zadeve Milana M. Cvikla spregovorila za revijo Jana. V intervjuju je izrekla precej težkih… »

Jerca Legan o ločitvi: Nadlegoval prijateljico, v avtu sledi druge ženske

Zurnal24 07.02.2023
Nič več ne bo tiho. Navzven so delovali popolna družina, s sanjsko kariero in vilo v centru ljubljane, a za štirimi stenami so Jerca Legan in njena sinova hudo trpeli. Za revijo Jana je odkrito spregovorila, da je bilo življenje z Milanom Cviklom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem