Povezane novice

Cuban razkril, kakšno je bilo Dončićevo mnenje o prestopu zvezdnika v vrste Mavs

SiolNET 09.02.2023
Lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban je navdušen nad prihodom Kyrieja Irvinga v vrste Dallas Mavericks. Od blizu si je ogledal njegovo predstavo v Los Angelesu, kjer je razkril, kakšno je bilo mnenje Luke Dončića, ko so ga vprašali, ali bi imel za… »

Irvingu ni bilo všeč prvo vprašanje po zmagi Dallasa

Zurnal24 09.02.2023
Ameriški branilec Kyrie Irving je odigral prvo tekmo v dresu Dallas Mavericks. Dallas Mavericks so ob odsotnosti poškodovanega Luke Dončića sinoči premagali Los Angeles Clippers (110:104). NBA Šport Luka se je lahko zabaval, tako se je izkazal… »

Prvi odziv Luke Dončića na prihod Kyrieja Irvinga

Zurnal24 09.02.2023
Slovenski zvezdnik je novega soigralca spoznal šele v noči na četrtek. Pred nekaj dnevi je udarila novica o selitvi Kyrieja Irvinga k Dallas Mavericks. V noči na četrtek so Teksačani v gosteh premagali Los Angeles Clippers (104:110), Irving je na… »

Navdušil in se takoj ozrl proti Dončiću

SiolNET 09.02.2023
Navijači Dallas Mavericks so zagotovo navdušeni nad predstavo zvezdnika Kyrieja Irvinga na debiju proti Los Angeles Clippers. Teksaško moštvo je z njim dobilo dodatno širino v napadu, se pa zvezdnik lige NBA veseli vrnitve Luke Dončića, saj… »

Brooklynova metla pometla še Kevina Duranta

Delo 09.02.2023
Po Kyriju Ervingu, ki je odšel k Luki Dončiću v Dallas, so se »mrežice« otresle še enega od največjih zvezdnikov lige NBA. Pred iztekom roka za izmenjavo košarkarjev je v ligi NBA še zelo pestro. Kot so zapisali na spletni strani lige, je po… »

Tektonski premik: veliki zvezdnik na Dončićevi poti!

Zurnal24 09.02.2023
Pred iztekom roka za izmenjavo košarkarjev je v ligi NBA še zelo pestro. Kot so zapisali na spletni strani lige, je po poročanju številnih ameriških medijev Kevin Durant na poti iz Brooklyna v Phoenix. V menjavi treh ekip bo Russel Westbrook zapustil… »

V NBA odjeknili "bombi", Kevin Durant zapustil Brooklyn, pestro tudi v LA

SiolNET 09.02.2023
Zvezdnik lige NBA Kevin Durant bo kariero nadaljeval pri Phoenix Suns, kar pomeni, da so Brooklyn Nets v nekaj dneh izgubili dva osrednja košarkarja, potem ko je Kyrie Irving odšel v Dallas k Luki Dončiću. Trgovali so tudi pri Los Angeles Lakers. V… »

Durant v Phoenix, Westbrook zapušča Los Angeles

Dnevnik 09.02.2023
Pred iztekom roka za izmenjavo košarkarjev je v severnoameriški ligi NBA še zelo pestro. Kot so zapisali na spletni strani lige, je po poročanju številnih ameriških medijev Kevin Durant na poti iz Brooklyna v Phoenix. V menjavi treh ekip bo Russel… »

Po Irvingu Brooklyn zapušča še Durant, ki se seli v Phoenix

RTV Slovenija 09.02.2023
Kevin Durant se iz Brooklyna seli v Phoenix, ki bo zanj Netsom predal tri igralce in štiri izbore. Medtem je Russell Westbrook zapustil Lakerse, h katerim je znova prišel D'Angelo Russell. Pričakoval se je razburljiv dan prestopnega roka. Dallas je v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem