Povezane novice

Pogajanja o plačnem sistemu: Nezadovoljni gasilci v četrtek pred vlado

Dnevnik 10.02.2023
Poklicni gasilci so v četrtek napovedali protestni shod, na katerem bodo opozorili na zapostavljenost v pogajanjih o plačah v javnem sektorju. Stavka zaposlenih v finančni upravi je prestavljena, saj so v sindikatu carinikov v nasprotju z gasilci… »

Če jih Golob ni slišal do zdaj, jih bo v četrtek, ko pridejo pred vlado

Slovenske novice 10.02.2023
V Sloveniji je poklicnih gasilcev dobrih 1000, v 14 javnih poklicnih gasilskih enotah dobrih 800. Poklicni gasilci se bodo v četrtek zbrali na protestnem shodu pred poslopjem vlade, je dokončno potrdilo predsedstvo sindikata poklicnega gasilstva… »

Poklicni gasilci v četrtek na protestni shod pred poslopje vlade #video

SiolNET 10.02.2023
Poklicni gasilci se bodo v četrtek zbrali na protestnem shodu pred poslopjem vlade, je danes dokončno potrdilo predsedstvo sindikata poklicnega gasilstva. Ugotavljajo, da vladna stran njihovim zahtevam po uvrstitvi gasilcev v višje plačne razrede ni… »

Potrjeno, nad vlado s protesti tudi gasilci

Nova 24TV 10.02.2023
Foto: STA Poklicni gasilci se bodo v četrtek zbrali na protestnem shodu pred poslopjem vlade, je danes dokončno potrdilo predsedstvo sindikata poklicnega gasilstva. Ugotavljajo, da vladna stran njihovim zahtevam po uvrstitvi gasilcev v višje plačne… »

Poklicni gasilci ob nezadovoljstvu z izhodišči plačne reforme za četrtek napovedali protestni shod

RTV Slovenija 10.02.2023
V sindikatu poklicnih gasilcev ocenjujejo, da vlada v izhodiščih plačne reforme ponuja več obljub kot rešitev, zato bodo gasilci svoje nezadovoljstvo izrazili tudi s protestnim shodom. Sindikat carinikov pa je za ponedeljek napovedano stavko… »

Protestirali bodo, ker jih vlada ne vidi in ne sliši

Delo 10.02.2023
S plačami v prvi spodnji desetini nove plačne lestvice, zamrznitvijo napredovanj in delovne uspešnosti do 2026 se ne strinjajo. Protestni shod 16. februarja. Ker poklicnih gasilcev izhodišča vlade o prenovi plačnega sistema niso »navdušila«, kot… »

Poklicni gasilci v četrtek na protestni shod pred poslopje vlade

Primorske 10.02.2023
Poklicni gasilci se bodo v četrtek zbrali na protestnem shodu pred poslopjem vlade, je danes dokončno potrdilo predsedstvo sindikata poklicnega gasilstva. Ugotavljajo, da vladna stran njihovim zahtevam po uvrstitvi gasilcev v višje plačne razrede ni… »

Nezadovoljni poklicni gasilci s protestom pred poslopjem vlade

Necenzurirano 10.02.2023
Ker se počutijo neslišane, njihove zahteve pa se ne upoštevajo, bodo 16. februarja pred poslopjem vlade izvedli protestni shod. Poklicni gasilci niso zadovoljni s predlogom vlade o prenovi plačnega sistema. Kot so na današnji novinarski konferenci… »

Novice dneva »

Ceste vzele še eno življenje

Delo pred dvema uramaše 4 povezane

Kdo vse je na evropski listi Socialnih demokratov?

Dnevnik pred 21 minutamiše 1 povezana

V Benetkah od danes vstopnina za dnevne obiskovalce

Delo pred 33 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem