Povezane novice

Šok iz našega tabora! Je Fak že zaključil s svetovnim prvenstvom?

Zurnal24 11.02.2023
Jakov Fak je po prestani bolezni trenutno daleč od najboljših biatloncev na svetu. Slovenski biatlonski zvezdnik Jakov Fak, ki je še pretekli teden pet dni ležal zaradi gripe, ni zdržal visokega ritma na sprinterski preizkušnji svetovnega prvenstva… »

Popoln norveški dan, Planko najboljši Slovenec, Fak brez zasledovanja

SiolNET 11.02.2023
Svetovni prvak v šprintu, ki ga je zaznamovala gosta megla, je kljub zgrešenemu strelu postal najboljši biatlonec sezone Johannes Thingnes Boe. Zmagovalni oder v Oberhofu je bil povsem norveško obarvan, med prvimi šestimi je bilo kar pet Vikingov… »

Faku gripa pobrala preveč moči. "Verjetno je bilo prezgodaj tekmovati na taki ravni."

SiolNET 11.02.2023
Bolezen ob najbolj nepravem času je iz boja za dobre uvrstitve na vrhuncu sezone, svetovnem prvenstvu v Oberhofu, kot kaže izločila še enega slovenskega aduta. Podobno kot Anamariji Lampič v ženski konkurenci je moči pobrala tudi Jakovu Faku v… »

Boe svetovi prvak v sprintu, Slovenci daleč od najboljših

24ur 11.02.2023
Najboljši biatlonec sezone 2022/23, Norvežan Johannes Thingnes Boe, je na svetovnem prvenstvu v Oberhofu osvojil še naslov svetovnega prvaka v sprintu. Na 10-kilometrski progi je kljub kazenskemu krogu za 14,8 sekunde ugnal starejšega brata Tarjeija… »

Norvežan spet brez tekmeca, Slovenci v ozadju

Delo 11.02.2023
Najboljši biatlonec sezone 2022/23, Norvežan Johannes Thingnes Bø, je v Oberhofu osvojil še naslov svetovnega prvaka v šprintu. Najboljši biatlonec sezone 2022/23, Norvežan Johannes Thingnes Bø, je na svetovnem prvenstvu v Oberhofu osvojil še… »

J. T. Boe svetovi prvak v sprintu, Slovenci daleč od najboljših

Dnevnik 11.02.2023
Najboljši biatlonec sezone 2022/23, Norvežan Johannes Thingnes Boe, je na svetovnem prvenstvu v Oberhofu osvojil še naslov svetovnega prvaka v sprintu. Na 10-kilometrski progi je kljub kazenskemu krogu za 14,8 sekunde ugnal starejšega brata Tarjeija… »

Zmagoslavje bratov Boe ob norveški prevladi v šprintu

RTV Slovenija 11.02.2023
Johannes Thingnes Boe je v meglenem Oberhofu pričakovano osvojil naslov svetovnega prvaka v šprintu. Od Slovencev se je najbolje odrezal Lovro Planko, ki je bil 33. Smo priča svetovnemu ali norveškemu prvenstvu? Norvežani so namreč pokorili tekmece… »

"Videli bomo, kako je bolezen vplivala na Jako"

SiolNET 11.02.2023
Na svetovnem biatlonskem prvenstvu v Oberhofu je na vrsti še moški sprint. Poleg kapetana Jakova Faka bodo slovenske barve branili še mladi asi Alex Cisar, Lovro Planko in Toni Vidmar. "To je korak proti prihodnosti," je izbor četverice utemeljil… »

Štirje Slovenci v boj na šprinterski preizkušnji v Oberhofu

Delo 11.02.2023
Danes bo na svetovnem prvenstvu v biatlonu v nemškem Oberhofu še moški šprint na 10 km. Na njem bodo nastopili tudi štirje Slovenci, in sicer Jakov Fak, Alex Cisar, Toni Vidmar in Lovro Planko. Preizkušnja se bo začela ob 14.30. Slovenska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem