Povezane novice

Panika v Ljubljani: pred prihodom Pirc Musarjeve in Klakočar Zupančičeve grozil z bombo

Slovenske novice 14.02.2023
Zavarovali in izpraznili so prostore. V sodni stavbi v Tavčarjevi ulici v Ljubljani so nekaj pred 9. uro prejeli anonimni klic, da je v tamkajšnjih prostorih podtaknjena bomba, zato je bilo sodišče nekaj časa zaprto. Ob pregledu stavbe so policisti… »

Krivosodje je izraz za nepoznavanje dela sodstva

Delo 14.02.2023
Mesto predsednika vrhovnega sodišča je uradno prevzel Miodrag Đorđević. V nadaljevanju preberite: Prav poseben začetek sodnega leta je bil včeraj, predvsem zaradi menjave na čelu Vrhovnega sodišča Republike Slovenije. Medtem ko je Damijan… »

Damijan Florjančič bo posle predal svojemu nasledniku #foto

SiolNET 14.02.2023
Začetek novega sodnega leta so najvišji predstavniki sodstva in drugih vej oblasti danes pospremili s slovesnostjo v ljubljanski sodni palači. Iz sodniških vrst je bilo mogoče slišati ocene, da je sodstvo v dobrem stanju, a je pri svojem delovanju… »

Ob začetku sodnega leta vodenje vrhovnega sodišča prevzel Miodrag Đorđević

RTV Slovenija 14.02.2023
Začetek novega sodnega leta so najvišji predstavniki sodstva in drugih vej oblasti pospremili s slovesnostjo. Sodniki ocenjujejo, da je sodstvo v dobri kondiciji, a si pri reševanju izzivov želijo več sodelovanja z drugimi vejami oblasti. Aktualni… »

Ob odprtju sodnega leta poudarek na sodelovanju vseh vej oblasti pri reševanju izzivov

Dnevnik 14.02.2023
Začetek novega sodnega leta so najvišji predstavniki sodstva in drugih vej oblasti danes pospremili s slovesnostjo v ljubljanski sodni palači. Iz sodniških vrst je bilo slišati ocene, da je sodstvo v dobri kondiciji, a je pri svojem delovanju odvisno… »

Zaradi lažne grožnje z bombo sodišče začasno prekinilo delo

Delo 14.02.2023
Policisti so po anonimnem klicu zaradi nevarnosti, da je v stavbi nevaren predmet, zavarovali in izpraznili prostore ter pregledali stavbo. V sodni stavbi v Tavčarjevi ulici v Ljubljani so nekaj pred 9. uro prejeli anonimni klic, da je v prostorih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem