Povezane novice

Devet nad varnostnike v celjskem lokalu

Dnevnik 15.02.2023
Celjski policisti so januarja v enem od celjskih gostinskih lokalov obravnavali skupino devetih oseb, ki je napadla varnostnike lokala, jim grozila in jih tudi poškodovala. Kot so ugotovili policisti, so bili nekateri od deveterice nasilni že v… »

V Celju tolpa nasilnežev napadla pripadnike klana poznanega celjskega razpečevalca droge

Necenzurirano 15.02.2023
V enem od celjskih lokalov je nedavno skupina devetih oseb v večernih urah napadla varnostnike. Poškodovali so tudi inventar na terasi lokala. Policisti so jim prišli na sled, zbrali so dovolj informacij, da so lahko prejšnji teden opravili hišne… »

Skupina napadla varnostnike celjskega lokala in poškodovala inventar

RTV Slovenija 15.02.2023
Celjska policija je osem ljudi kazensko ovadila zaradi suma nasilništva, poškodovanja tuje stvari, groženj in ropa. V enem izmed celjskih lokalov so napadli varnostnike gostinskega objekta, jih poškodovali ter poškodovali tudi inventar na terasi… »

Skupina devetih oseb napadla varnostnike celjskega lokala – zasegli so jim orožje

Nova 24TV 15.02.2023
Celjska policija je januarja v enem izmed celjskih lokalov obravnavala skupino devetih oseb, ki je napadla varnostnike gostinskega objekta, jim grozila in jih tudi poškodovala. Prav tako so poškodovali tudi inventar na terasi lokala. Osem oseb je… »

INCIDENT NA TERASI LOKALA: Skupina devetih oseb napadla varnostnike in uničevala inventar (FOTO)

Regional 15.02.2023
Celjska policija je januarja v enem izmed celjskih lokalov obravnavala skupino devetih oseb, ki je napadla varnostnike gostinskega objekta, jim grozila in jih tudi poškodovala. Prav tako so poškodovali tudi inventar na terasi lokala. Osem oseb je… »

Med hišno preiskavo zasegli več palic za napad, bokser, pištole z naboji in električnih vodnikov

Savinjsko Šalaške 15.02.2023
V mesecu januarju so na Policijski postaji Celje v enem od celjskih gostinskih lokalov obravnavali primer, ko je v večernih urah, skupina devetih oseb napadla varnostnike gostinskega lokala, jim grozila in jih tudi poškodovala. Prav tako so poškodovali… »

Deveterica se je takole znesla nad ljudmi v celjskem gostinskem lokalu (FOTO)

Slovenske novice 15.02.2023
Napadli so tudi varnostnike lokala. Eden od njih je bil huje poškodovan. Januarja so celjski policisti v večernih urah obravnavali primer, ko je skupina devetih oseb napadla varnostnike gostinskega lokala, jim grozila in jih tudi poškodovala… »

Celje: skupina devetih oseb napadla varnostnike lokala

SiolNET 15.02.2023
Januarja so celjski policisti obravnavali primer, ko je v večernih urah skupina devetih oseb napadla varnostnike gostinskega lokala, jim grozila in jih tudi poškodovala. Prav tako so poškodovali inventar na terasi gostinskega lokala. Policisti so… »

Celjski policisti obravnavali skupino nasilnežev, vpletenih v več kaznivih dejanj

Celje.info 15.02.2023
V mesecu januarju so policisti v enem od celjskih gostinskih lokalov obravnavali primer, ko je v večernih urah skupina devetih oseb napadla varnostnike gostinskega lokala, jim grozila in jih tudi poškodovala. Prav tako so poškodovali tudi inventar na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem