Povezane novice

Čudežna statistika Josipa Iličića. A svojega junaka ima tudi Olimpija.

SiolNET 15.02.2023
Slovenski nogometni velemojster Josip Iličić je v pestri karieri odigral nič koliko odmevnih tekem, tresel mreže na številnih kultnih stadionih na svetu, a bo v nedeljo pri 35 letih vseeno izkusil nekaj, kar mu v bogati zbirki še manjka. Prvič bo… »

VAR pomagal, a napake Arsenal stale, Man City z zmago na prvo mesto

SiolNET 15.02.2023
Arsenal, sicer z odigrano tekmo manj, ni več vodilna ekipa angleške premier lige. Na derbiju za prvo mesto (šlo je za zaostalo tekmo 12. kroga) je v Londonu branilec naslova Manchester City zmagal s 3:1. Topničarji so si privoščili dve hudi napaki v… »

Koktajl čustev v grenkim okusom v polnem Zlatorogu

Delo 15.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so imeli slovito Barcelono že na kolenih, toda ostali praznih rok. Po 27:24 so se ustrašili zmage, ki bi bila zaslužena. V nadaljevanju preberite: Koktajl čustev v polnem Zlatorogu je bi sladek, a je zapustil grenak… »

Manchester City z odlično predstavo v drugem polčasu strl topničarje in zavzel vrh

RTV Slovenija 15.02.2023
Arsenal je na obračunu vodilnih ekip Premier lige izgubil proti Manchester Cityju z 1:3. Sinjemodri so po veliki zmagi na preloženi tekmi 12. kroga zavzeli vrh lestvice. Topničarji so v zadnjih krogih v krizi in tudi tokrat so v drugem polčasu… »

Bitka vodilnih v Londonu se je razpletla sanjsko za prvake

Delo 15.02.2023
V najtežje pričakovanem obračunu angleške premier league v novem letu je Manchester City na gostovanju ugnal vodilni Arsenal in ga prehitel na lestvici (3:1). V živahnem obračunu starih znancev, strateg Manchester Cityja Pep Guardiola je trenerski… »

Nesrečni poraz Celja proti veliki Barceloni

RTV Slovenija 15.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v Ligi prvakov v sijajnem vzdušju v skoraj polni dvorani Zlatorog nesrečno izgubili proti Barceloni s 27:28. Gosti so šele 25 sekund pred koncem prvič na dvoboju povedli! Tako v tej sezoni še naprej ostajajo… »

Celjani v izdihljajih tekme iz rok izpustili prestižno zmago

SiolNET 15.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne so na tekmi 12. kroga lige prvakov gostili zvezdniško Barcelono, ki je do tega obračuna oddala je le točko, vse do zadnje minute vodili, nato pa Kataloncem dopustili preobrat in izgubili s 27:28. Barcelona je v polnem… »

Rokomet: Celjani so zapravili zgodovinsko priložnost

Dnevnik 15.02.2023
V 12. krogu lige prvakov so rokometaši Celja Pivovarne Laško v dvorani Zlatorog v dramatični končnici zapravili že skoraj dobljeno tekmo proti Barceloni s 27:28 (15:12). Gostitelji so zamudili tudi zgodovinsko priložnost za prekinitev skoraj… »

Rokometna poslastica v Zlatorogu z nesrečnim koncem

Delo 15.02.2023
Barcelona je v zaključku tekme 12. kola skupinskega dela rokometne lige prvakov v dvorani Zlatorog dramatično ugnala Celje Pivovarno Laško (27:28). To je deveti poraz Celjanov v letošnji sezoni elitnega tekmovanja na evropskih tleh. S šestimi… »

Rokometna liga prvakov: rekord z gledalci bo padel, kaj pa Barcelona?

Dnevnik 15.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo v 12. krogu lige prvakov danes ob 18.45 v dvorani Zlatorog gostili slovito Barcelono, vodilno v skupini B in edino doslej neporaženo med vsemi 16 klubi v evropski eliti. Po petih zaporednih porazih na petih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem