Povezane novice

Začenja se All-Star, kdo bo v svojo ekipo izbral Dončića?

SiolNET 17.02.2023
V Salt Lake Cityju se začenja tridnevni zabavni dogodek lige NBA − All-Star. V petek bodo igrale vzhajajoče zvezde lige, v soboto sledi tekmovanje v spretnosti, metu trojk in zabijanju, v nedeljo pa bo osrednja tekma med ekipama LeBrona Jamesa in… »

Dončić povedal resnico in prizadel marsikaterega navijača

Zurnal24 17.02.2023
Luka Dončić je bil v svojem odgovoru mogoče malce preveč iskren. S tem je prizadel oz. užalil številne navijače, ki njegovega nagajivega odgovora morda niso najbolje razumeli. Ko so Luko Dončića novinarji po zadnji tekmi v Denverju povprašali o… »

Dragićevi Biki poraženi, poškodba Antetokounmpa

Zurnal24 17.02.2023
Luka Dončić tokrat v ligi NBA ni nastopil, saj je imel z Dallasom prost večer, žal zaradi poškodbe na parket ni stopil niti Goran Dragić s Chicagom. Košarkarji Chicago Bulls, katerih član je tudi Slovenec Goran Dragić, so v severnoameriški ligi… »

Poškodba Andetokumba ob že 12. zaporedni zmagi Bucksov

RTV Slovenija 17.02.2023
V noči na petek so se v Ligi NBA odigrale zadnje tri tekme pred premorom zaradi tekme vseh zvezd. Milwaukee je pri Chicagu s 112:100 svoj zmagoviti niz podaljšal na 12 zaporednih uspehov, a pri tem se je poškodoval Janis Andetokumbo. Janis Andetokumbo… »

Poškodba Antetokounmpa skrbi Milwaukee

24ur 17.02.2023
Košarkarji Chicago Bulls, katerih član je tudi Slovenec Goran Dragić, so v ligi NBA v dvorani United gostili drugo najboljšo ekipo lige, Milwaukee Bucks. Gosti so tik pred premorom za tekmo zvezd All-Star zmagali s 112:100, vendar jih skrbi prvi… »

Poškodovani Goran Dragić videl poškodbo Giannisa Antetokounmpa

Delo 17.02.2023
Chicago je brez slovenskega zvezdnika v ligi NBA gostil Milwaukee in izgubil. Glavni zvezdnik prvaka iz leta 2021 si je v drugi četrtini zvil zapestje. Košarkarji Chicaga, katerih član je tudi Slovenec Goran Dragić, so v ligi NBA v dvorani United… »

Novice dneva »

Izrael storil tisto, pred čimer so ga svarili

Zurnal24 pred 11 uramiše 6 povezanih

#video Norišnica v Ljubljani

Dnevnik pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem