Povezane novice

45-letnica ogoljufala več moških, če ste med njimi, pokličite policijo

Slovenske novice 17.02.2023
Policisti Policijske postaje Trebnje so uspešno preiskali več kaznivih dejanj goljufij in s kazensko ovadbo k preiskovalnemu sodniku privedli 45-letno osumljenko, doma z območja Trebnjega. Preiskovalni sodnik je zanjo po zaslišanju odredil pripor. Med… »

45-LETNICA OGOLJUFALA NAJMANJ ŠTIRI MOŠKE: Policija išče žrtve svetlolaske s tremi različnimi Audiji

Regional 17.02.2023
Policisti so uspešno preiskali več kaznivih dejanj goljufij in s kazensko ovadbo k preiskovalnemu sodniku privedli 45-letno osumljenko doma z območja Trebnjega. Vse, ki jih je osumljenka ogoljufala ali bi lahko o njej posredovali uporabne podatke za… »

Z vzbujanjem sočutja in ponujanjem spolnih uslug opeharila več moških

Delo 17.02.2023
Po doslej zbranih obvestilih je Trebanjka oškodovala štiri oškodovance za več kot 17.000 evrov. Preiskovalni sodnik je zanjo odredil pripor. Policisti so uspešno preiskali več kaznivih dejanj goljufij in s kazensko ovadbo k preiskovalnemu sodniku… »

Svetlolaska s kitkami je prežala na samske moške, ljubila je njihov denar

Necenzurirano 17.02.2023
45-letnica iz Trebnjega je na pretkan način goljufala starejše, največkrat samske moške. »Lisica«, ki ima daljše svetle lase, večkrat spletene v kitke, je doma iz območja Trebnjega. Zdaj je že v priporu, tako da so nove potencialne žrtve na… »

"Renata" ogoljufala ogromno moških, prijavili so jo le štirje

Zurnal24 17.02.2023
45-letnica z območja Trebnjega je v priporu, saj je po doslej zbranih podatkih štiri moške ogoljufala za 17 tisoč evrov. Policisti so prepričani, da je bilo žrtev še veliko več. Osumljenka ima daljše svetle lase, večkrat je imela spletene v… »

45-letnica izkoriščala in goljufala starejše samske moške

SiolNET 17.02.2023
Ženska je s pomočjo družbenih omrežij ali oglasov v časopisih navezala stike s starejšimi samskimi moškimi in jih na različne načine prepričala, da ji izročijo gotovino ali v svojem imenu pri različnih ponudnikih sklenejo naročniška razmerja… »

Goljufinja na starejše, samske moške prežala tudi v domovih za starejše

Dnevnik 17.02.2023
V priporu se je znašla 45-letnica, ki se je tudi prek časopisnih oglasov povezovala s starejšimi, samskimi moškimi, iz njih zvabila denar, potem pa izginila. Štiri moške je ogoljufala za skupno 17 tisoč evrov, policija pa išče še druge morebitne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem