Povezane novice

Presenečenje v Ukrajini. Ste videli, kaj se je zgodilo? (VIDEO)

Slovenske novice 20.02.2023
Govorice, da naj bi bil Biden na poti v Kijev, so začele krožiti že zjutraj, ko so se na nekaterih ulicah v središču mesta med drugim pojavile cestne zapore. Ameriški predsednik Joe Biden se danes mudi na obisku v Kijevu, je potrdil njegov… »

Biden se je po prvem obisku Kijeva od začetka vojne vrnil na Poljsko

RTV Slovenija 20.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je tik pred prvo obletnico vojne nenapovedano obiskal Kijev in ukrajinskemu predsedniku Volodimirju Zelenskemu izrazil neomajno podporo ter napovedal novo vojaško pomoč v vrednosti 500 milijonov dolarjev. "Joe Biden… »

Bidnov obisk kljubovanja v Kijevu

Dnevnik 20.02.2023
Ukrajina je pred prvo obletnico začetka vojne dočakala največji simbolični obisk kakšnega tujega voditelja, na katerega je lahko upala. V Kijevu se je s sporočilom kljubovanja Moskvi za nekaj ur oglasil ameriški predsednik Biden in narodu povrnil… »

Ruski politiki se posmehujejo Bidnu #vŽivo

SiolNET 20.02.2023
Ruski politiki so se s posmehovanjem odzvali na današnji nenapovedani obisk ameriškega predsednika Joeja Bidna v Kijevu. Med drugim so ga označili za predstavo, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Pregled pomembnejših dogodkov dneva: 20.38 Borrell… »

[Video] Tudi Biden po Janševih stopinjah v Kijev!

Nova 24TV 20.02.2023
Predsednik ZDA Joe Biden se je v Kijevu nepričakovano srečal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. (Foto: epa) Potem ko so Janši v Kijev sledili domači (Fajonova, Šarec itd.) in tuji državniki, je pomen simboličnega dejanja potrdil… »

'Mislil je, da je Ukrajina šibka, Zahod razdeljen. Močno se je zmotil'

24ur 20.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je nepričakovano obiskal ukrajinsko prestolnico Kijev, kjer se je srečal s predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Med njegovim obiskom so se oglasile sirene, ki opozarjajo pred zračnimi napadi, tudi sicer pa se vojna vihra… »

Biden obiskal Kijev / »Putinova osvajalska vojna ne uspeva«

Mladina 20.02.2023
Ameriški predsednik je obljubil nadaljnjo vojaško pomoč za Ukrajino v višini 500 milijonov dolarjev. Ameriški predsednik Joe Biden je ob današnjem nenapovedanem obisku Kijeva obljubil nadaljnjo vojaško pomoč za Ukrajino v višini 500 milijonov… »

Biden presenetil z obiskom v Kijevu

Zurnal24 20.02.2023
Sprejel ga je Volodomir Zelenski. Ameriški predsednik Joe Biden se danes mudi na obisku v Kijevu, je potrdil njegov gostitelj, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Gre za prvi obisk ameriškega predsednika v ukrajinski prestolnici od začetka ruske… »

Biden na obisku v Kijevu obljubil nadaljnjo vojaško pomoč

Delo 20.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je tik pred obletnico ruskega napada na Ukrajino nenapovedano obiskal Kijev. Ameriški predsednik Joe Biden se mudi na obisku v Kijevu, poročajo tuji mediji. Sodeč po posnetkih na družbenih omrežjih je Bidna v središču… »

ZDA / »Če Rusiji uspe, je s tem konec«

Mladina 20.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden prepričuje zaveznike o pomoči Ukrajini, saj ruski predsednik Vladimir Putin ne kaže nobenih znakov, da bi se umaknil. Ameriški predsednik Joe Biden pred prvo obletnico ruske invazije na Ukrajino danes odhaja na dvodnevni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem