Povezane novice

Potrdili nove žrtve patra Rupnika: med njimi tudi moški

Slovenske novice 21.02.2023
Gre za prijave duhovnih, psiholoških in seksualnih zlorab. Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je davi objavil novo poročilo o pričevanju domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika. V njem potrjuje, da so med ljudmi, ki so odgovorili na… »

Nove žrtve patra Rupnika

Primorske 21.02.2023
Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je zgodaj davi objavil novo poročilo o pričevanju domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika. V njem potrjuje, da so med ljudmi, ki so odgovorili na decembrski poziv reda in prijavili nove primere, tako… »

Spolne zlorabe: Med domnevnimi žrtvami patra Rupnika tudi moški

Dnevnik 21.02.2023
Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je danes objavil novo poročilo o pričevanju domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika. V njem potrjuje, da so med osebami, ki so odgovorile na decembrski poziv reda in prijavile nove primere, tako… »

Nove prijave domnevnih zlorab patra Rupnika – med prijavitelji tako ženske kot moški

RTV Slovenija 21.02.2023
Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je objavil novo poročilo o pričevanjih domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika, ki potrjuje, da so med ljudmi, ki so odgovorili na decembrski poziv reda in prijavili nove primere, tako ženske kot… »

RAZKRILI NOVE RAZSEŽNOSTI PATRA RUPNIKA: Med žrtvami tako ženske kot moški

Regional 21.02.2023
Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je zgodaj davi objavil novo poročilo o pričevanju domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika. V njem potrjuje, da so med ljudmi, ki so odgovorili na poziv reda iz decembra lani in prijavili nove… »

Med domnevnimi novimi žrtvami patra Rupnika tako ženske kot moški

Mladina 21.02.2023
Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je objavil novo poročilo o pričevanjih domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika, ki so mu prepovedali vse oblike javnega duhovniškega udejstvovanja in nastopanja. Vrh mednarodnih hiš jezuitskega… »

Potrdili nove žrtve jezuita Rupnika, med njimi tako ženske kot moški

Delo 21.02.2023
Gre za prijave duhovnih, psiholoških in seksualnih zlorab z zelo visoko stopnjo verjetnosti, ki naj bi jih zakrivil med sredino 80. let in letom 2018. Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je zgodaj davi objavil novo poročilo o pričevanju… »

Novo poročilo o pričevanju Rupnikovih žrtev: med njimi tudi moški

SiolNET 21.02.2023
Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je objavil novo poročilo o pričevanju domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika. V njem potrjuje, da so med ljudmi, ki so odgovorili na decembrski poziv reda in prijavili nove primere, tako ženske kot… »

Jezuiti potrdili nove domnevne žrtve Rupnika, med njimi tako ženske kot moški

24ur 21.02.2023
Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je objavil novo poročilo o pričevanju domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika. V njem potrjuje, da so med ljudmi, ki so odgovorili na decembrski poziv reda in prijavili nove primere, tako ženske kot… »

Jezuiti potrdili nove žrtve patra Rupnika. Med njimi tako ženske kot moški.

Zurnal24 21.02.2023
Novo poročilo o zlorabah slovenskega patra. Vrh mednarodnih hiš jezuitskega reda v Rimu je danes objavil novo poročilo o pričevanju domnevnih žrtev slovenskega patra Marka Rupnika. V njem potrjuje, da so med ljudmi, ki so odgovorili na decembrski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem