Povezane novice

Mario Fafangel stopil pred novinarje: Posvetovalna skupina je ukinjena (VIDEO)

Slovenske novice 24.02.2023
Pravi, da je covid bolezen, ki se jo sistemsko obvladuje kot vse ostale. Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa je končala svoje delo. Na današnji novinarski konferenci je pred medije stopil vodja skupine, epidemiolog Mario Fafangel, in dejal… »

Mario Fafangel: Stanje, povezano s covid-19, je postalo obvladljivo #video

SiolNET 24.02.2023
Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) je nehala delovati, saj je bolezen covid-19 obvladljiva z obstoječimi sistemi, je povedal nekdanji vodja skupine Mario Fafangel. Ob tem je pojasnil, da… »

Fafangel ne bo več vodil centra za nalezljive bolezni NIJZ

Necenzurirano 24.02.2023
Priložnost, zaradi katere je danes spregovoril epidemiolog Mario Fafangel? To je zaključek delovanja posvetovalne skupine za spremljanje koronavirusa. Fafangel je ob tej priložnosti naznanil tudi, da se poslavlja s položaja vodje centra za nalezljive… »

Razpuščena posvetovalna skupina za spremljanje covida-19

RTV Slovenija 24.02.2023
Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje je končala delo, saj je bolezen covid-19 obvladljiva z obstoječimi sistemi, je pojasnil zdaj že nekdanji vodja skupine Mario Fafangel. Nekdanji vodja… »

POSVETOVALNA SKUPINA PRENEHALA Z DELOM, FAFANGEL: "Zadeve so bistveno drugačne, kot so bile leta 2020"

Regional 24.02.2023
Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) je prenehala z delom, saj je bolezen covid-19 obvladljiva z obstoječimi sistemi, je povedal nekdanji vodja skupine Mario Fafangel. Ob tem je pojasnil, da… »

Fafangel se poslavlja z mesta vodje epidemiološke službe NIJZ

Delo 24.02.2023
Njegovo mesto bo prevzela Marta Grgič Vitek. Fafangel je predstavil dokument s predlogi in usmeritvami za pripravljenost in odzivanje na okužbe s koronavirusom. Koronavirus in novice o okužbah so se umaknile z naslovnic. Zaključuje pa se tudi… »

Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa zaključila z delom

24ur 24.02.2023
Epidemiološka situacija v Sloveniji je stabilna, zato ni več potrebe po delovanju posvetovalne skupine za spremljanje koronavirusa, je sporočil vodja skupine Mario Fafangel. Ob tem se je vsem zahvalil za sodelovanje. So pa odločevalcem poslali nov… »

Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa prenehala z delom

Dnevnik 24.02.2023
Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) je prenehala z delom, saj je bolezen covid-19 obvladljiva z obstoječimi sistemi, je povedal nekdanji vodja skupine Mario Fafangel. Ob tem je pojasnil, da… »

Fafanglovo skupino bodo ukinili

Zurnal24 24.02.2023
Posvetovalna skupina za spremljanje gibanja virusa SARS-CoV-2 pri NIJZ je v tem tednu zaključila svoje delo, so sporočili z Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). Posvetovalno skupino je nazadnje vodil Mario Fafangel, sicer vodja Centra za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem