Povezane novice

Lanišek stavi na karto sproščenosti, Zajc očitno ni samo za polete

RTV Slovenija 24.02.2023
Anže Lanišek in Timi Zajc bosta na sobotni tekmi skakalcev merila najvišje, če je soditi po petkovem dogajanju v Planici. A trener Hrgota opozarja: "Tukaj je še vsaj deset tekmovalcev, ki se lahko borijo za zmago." Lanišek je bil z 98,0 metra… »

Lanišek in Zajc se otepata vloge favorita

Dnevnik 24.02.2023
Smučarski skakalci bodo imeli danes ob 17. uri tekmo posameznikov na srednji skakalnici. Slovenci bodo danes med favoriti, saj je v včerajšnjih kvalifikacijah Anže Lanišek zmagal, Timi Zajc pa je bil tretji. Po prikazanem na treningu in včeraj v… »

Zupančič odločno: Gremo v boj za kolajno tudi na ekipni tekmi

RTV Slovenija 24.02.2023
Smučarske skakalke po razočaranju na uvodni tekmi svetovnega prvenstva v Planici v soboto čaka ekipna preizkušnja. Selektor Zoran Zupančič je določil, da bodo Slovenijo zastopale Nika Križnar, Ema Klinec, Nika Prevc in Maja Vtič. Nastop prvih… »

Timi vlogo favorita prepušča Anžetu, Lovro bi rad v vrhu videl tri Slovence

Delo 24.02.2023
Domžalski skakalni as najboljši v kvalifikacijah za jutrišnjo posamično tekmo na srednji skakalnici na nordijskem SP. Zajc poskrbel za največjo daljavo dneva. V nadaljevanju preberite: Kako so slovenski smučarski skakalci ocenili svoje nastope v… »

Širok nasmeh v slovenskem taboru, a: Ničesar ne bom prehiteval

SiolNET 24.02.2023
Najboljši slovenski skakalec te zime Anže Lanišek je bil tudi po kvalifikacijah na srednji skakalnici v Planici za sobotno individualno tekmo svetovnega prvenstva lahko še kako prešerne volje. Končal jih je na prvem mestu, po skoku pa je povedal, da… »

Slovenec postavil rekord skakalnice, nato presenetil: "Nisem favorit!"

Zurnal24 24.02.2023
Slovenca sta bila v samem vrhu tudi v kvalifikacijah tekme na srednji napravi svetovnega prvenstva. "Meni je najbolj pomembno, da trenutno uživam. Želim si, da bi še naprej tako užival, kot trenutno uživam," je bil po tekmi zadovoljen današnji… »

Dva slovenska orla potrdila kandidaturo za kolajno

Delo 24.02.2023
Na jutrišnjo tekmo na SP v Planici so se uvrstili vsi štirje slovenski skakalci. Anže Lanišek najboljši, Timi Zajc tretji. Najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek (141,6 točke) je zmagovalec kvalifikacij za sobotno posamično tekmo… »

Lanišek najboljši v kvalifikacijah, Zajc tretji

24ur 24.02.2023
Najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek (141,6 točke) je zmagovalec kvalifikacij za sobotno posamično tekmo svetovnega prvenstva v Planici na srednji skakalnici. Lanišek je dobre nastope kazal že na treningih, na kvalifikacijah pa jih… »

"Psihološko stanje v ekipi je načeto"

SiolNET 24.02.2023
Smučarske skakalke v soboto ob 12.15 čaka ekipna tekma na srednji skakalnici na svetovnem prvenstvu v Planici. Slovenske barve bodo zastopale Ema Klinec, Nika Križnar, Nika Prevc, ki so imele mesto v ekipi zagotovljeno, in Maja Vtič, ki si je… »

Anže Lanišek zmagovalec kvalifikacij, Timi Zajc tretji

Primorske 24.02.2023
Najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek (141,6 točke) je zmagovalec kvalifikacij za sobotno posamično tekmo svetovnega prvenstva v Planici na srednji skakalnici. Lanišek je dobre nastope kazal že na treningih, danes pa jih je le še… »

Izjemno, Lanišek najboljši, Zajc tretji

Zurnal24 24.02.2023
Anže Lanišek zmagovalec kvalifikacij, Timi Zajc tretji. V tej sezoni najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek (141,6 točke) je zmagovalec kvalifikacij za sobotno posamično tekmo svetovnega prvenstva v Planici na srednji skakalnici… »

Zupančič razložil glavno težavo Emine poškodbe, tako pa je z Niko

Zurnal24 24.02.2023
Glavni trener slovenske ženske smučarske skakalne reprezentance ima tekom letošnjega svetovnega prvenstva v Planici veliko skrbi. Smučarske skakalke po razočaranju na uvodni tekmi domačega svetovnega prvenstva v Planici, ko je bila na posamični… »

NAŠI ORLI ODLIČNI V POSKUSNI SERIJI: Anže Lanišek zmagovalec kvalifikacij, Timi Zajc tretji

Regional 24.02.2023
Najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek (141,6 točke) je zmagovalec kvalifikacij za sobotno posamično tekmo svetovnega prvenstva v Planici na srednji skakalnici. Lanišek je dobre nastope kazal že na treningih, danes pa jih je le še… »

V boj Križnarjeva, Klinčeva, Prevčeva in Vtičeva

Delo 24.02.2023
Znana slovenska postava za žensko ekipno tekmo skakalk. Slovenske smučarke skakalke po razočaranju na uvodni tekmi domačega svetovnega prvenstva v Planici, ko je bila na posamični tekmi na srednji skakalnici najboljša Slovenka Nika Križnar z 11… »

Po razočaranju na prvi tekmi: "V soboto gremo po medaljo, toda ..."

Zurnal24 24.02.2023
V taboru slovenskih smučarskih skakalk bodo čim hitreje poizkušali pozabiti četrtkovo razočaranje, saj je pred vrati že ekipna tekma. Uvodna skakalna tekma na domačem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici se za slovenske udeleženke… »

Treba si je naliti čistega vina

RTV Slovenija 24.02.2023
"Vse druge reprezentance so naredile korak naprej, slovenska pa je ostala na istem mestu," je razplet tekme na srednji skakalnici na letošnjem SP-ju v nordijskem smučanju v Planici v podkastu Smučina pokomentirala Špela Rogelj. Uvodna skakalna tekma… »

Ema Klinec: Svet se zaradi tega že ne bo podrl

Slovenske novice 24.02.2023
Nemka Katharina Althaus nova svetovna prvakinja na srednji skakalnici. Od Slovenk z 11. mestom najboljša obolela Nika Križnar. Ko ima hudič mlade, jih ima veliko. V slovenski ženski skakalni vrsti se je od začetka sezone zgrnilo že toliko težav, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem