Povezane novice

Smuk onemogočilo megleno vreme, izpeljali ga bodo v nedeljo

RTV Slovenija 25.02.2023
Začetek sedmega smuka sezone svetovnega pokala v Crans Montani so zaradi megle nenehno prestavljali, na koncu pa so ga zaradi neugodnih razmer tudi odpovedali. Ponoči se obeta ohladitev, smuk bo tako na sporedu v nedeljo. Ob 11. uri je tekmovalkam odhod… »

Kranjec s tisoč in eno težavo, tudi s preveliko čelado

RTV Slovenija 25.02.2023
Na veleslalomu za svetovni pokal v Palisades Tahoeju v Kaliforniji, nekdanjem Squaw Valleyju, je zmagal Marco Schwarz tri stotinke pred Marcom Odermattom. Žan Kranjec, po prvi vožnji šesti, je v finalu ves čas izgubljal in končal na 16. mestu… »

Avstrijcu drama stotink v ZDA, Kranjcu se v finalu ni izšlo po željah

SiolNET 25.02.2023
Na sedmem moškem veleslalomu za svetovni pokal je bil v smučarskem središču Palisades Tahoe najboljši Avstrijec Marco Schwarz. Z odlično predstavo v finalu je za tri stotinke sekunde prehitel Švicarja Marca Odermatta, ki je s tem še povečal… »

Kranjec najslabše v tej sezoni, zmaga v Avstrijo

Delo 25.02.2023
Avstrijec Marco Schwarz je zmagovalec veleslaloma za svetovni pokal v ameriškem Palisades Tahoeju. Avstrijec Marco Schwarz je zmagovalec veleslaloma za svetovni pokal v ameriškem Palisades Tahoeju. Drugo mesto je z zaostankom treh stotink sekunde… »

Štuhčeva ostala brez tekme

Zurnal24 25.02.2023
Organizatorji so bili zaradi slabe vidljivosti primorani odpovedati današnji ženski smuk v Crans Montani. V Crans Montani bi se moral ob 11. uri začeti sedmi smuk za svetovni pokal alpskih smučark. Vendar pa so organizatorji po več kot dveh urah, po… »

Vreme kroji spored, Ilka Štuhec brez smuka

Delo 25.02.2023
Sobotna smukaška preizkušnja svetovnega pokala alpskih smučark v švicarski Crans Montani je bila odpovedana, izpeljali naj bi jo v nedeljo. V švicarski Crans Montani in ameriškem Palisades Tahoeju, nekdanjem Squaw Valleyju, se naj bi po koncu… »

Odjuga in zdaj še megla, Ilka Štuhec ostala brez smuka

SiolNET 25.02.2023
Na vrsti je sedmi ženski smuk zime, a v Crans Montani ga v soboto niso mogli izpeljati. Zaradi megle so začetek večkrat prestavili in tekmo po dveh urah odpovedali. Obenem je bila proga zaradi odjuge zmehčana. Zdaj ga bodo poskušali izpeljati v… »

Ilka Štuhec bo zmago na smuku v Crans Montani naskakovala jutri

Dnevnik 25.02.2023
Mednarodna smučarska zveza (Fis) bo skupaj s švicarskimi organizatorji danes načrtovani smuk za svetovni pokal alpskih smučark, ki so ga odpovedali, v Crans Montani izpeljala v nedeljo. Superveleslaloma, ki je bil na nedeljskem sporedu, ne bodo… »

Štuhčeva podžgala dvoboj za smukaški globus

Zurnal24 25.02.2023
Ilka Štuhec je z najhitrejšim časom petkovega treninga napovedala resen boj za mali smukaški globus. Trenutno zaostaja 108 točk za vodilno v seštevku discipline Sofio Goggio. Do konca sezone bodo še trije smuki. V Crans Montani in v Palisades… »

Novice dneva »

Ceste vzele še eno življenje

Delo pred 8 uramiše 5 povezanih

17-letnico so našli

Zurnal24 v tem trenutkuše 1 povezana

Potrjen primer ptičje gripe pri labodu v Prekmurju

RTV Slovenija pred 35 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem