Povezane novice

Štorkljino darilo domači ravnici

Delo 09.03.2023
Naložba Leka v visokotehnološki center za proizvodnjo podobnih bioloških zdravil v Lendavi je pomembna z več vidikov. V nadaljevanju preberite: Po mesecih večinoma slabih gospodarskih novic tokrat lahko postrežemo z zelo dobro. Naložba Leka oziroma… »

Sandoz bo v Lendavi zgradil nov obrat, naložba vredna 400 milijonov evrov

24ur 09.03.2023
Premier Robert Golob in gospodarski minister Matjaž Han sta se v Ljubljani srečala s predsednikom uprave družbe Sandoz Richardom Saynorjem ter predsednikom uprave Leka in predsednikom Sandoza Slovenija Robertom Ljoljem. Vlada je z Lekom podpisala… »

Sandoz načrtuje 400-milijonsko investicijo v Lendavi

Delo 09.03.2023
Predsednik uprave Sandoza Richard Saynor v Lendavi napoveduje okoli 300 novih delovnih mest. Slovenija bo prispevala 50 do 55 milijonov. Gospodarski minister Matjaž Han in predsednik uprave Leka in predsednik Sandoza Slovenija Robert Ljoljo sta podpisala… »

400-milijonska naložba Sandoza v Lendavi naj bi prinesla več kot 300 delovnih mest

RTV Slovenija 09.03.2023
Vlada je z Lekom podpisala dogovor o naložbi v nov visokotehnološki center za proizvodnjo bioloških zdravil. Naložba v Lendavi je vredna približno 400 milijonov evrov in naj bi zagotovila okoli 300 delovnih mest. Dobrih 50 milijonov bo prispevala… »

Rekordna nova naložba v Lendavi

SiolNET 09.03.2023
Danes sta se premier Robert Golob in gospodarski minister Matjaž Han sestala s predsednikom uprave družbe Sandoz Richardom Saynorjem ter predsednikom uprave Leka in predsednikom Sandoza Slovenija Robertom Ljoljem. Han in Ljolj sta na srečanju podpisala… »

Lek v Lendavi načrtuje 400 milijonov dolarjev vredno investicijo

Dnevnik 09.03.2023
Framacevtska družba Lek, ki sodi pod okrilje švicarskega Sandoza, je danes z vlado podpisala memorandum o soglasju za naložbo v visokotehnološki center za proizvodnjo podobnih bioloških zdravil v Lendavi. Naložba je vredna 400 milijonov dolarjev… »

NA PRAGU VEČSTOMILIJONSKE INVESTICIJE? Golob in Han danes z vodilnimi v Leku in Sandozu o novi naložbi

Regional 09.03.2023
Premier Robert Golob ter gospodarski minister Matjaž Han se bosta danes v Ljubljani srečala s predsednikom uprave družbe Sandoz Richardom Saynorjem ter predsednikom uprave Leka in predsednikom Sandoza Slovenija Robertom Ljoljem. Po navedbah portala N1… »

Sloveniji se obeta mega investicija, odprlo bi se 200 delovnih mest

Zurnal24 09.03.2023
Farmacevtska skupina Sandoz naj bi z vlado podpisala pismo o nameri za večstomilijonsko investicijo v Lendavi. Posledično bi se odprlo okoli 200 novih delovnih mest. Premier Robert Golob ter gospodarski minister Matjaž Han se bosta danes v Ljubljani… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem