Povezane novice

Kolosej po 22 letih zaprl svoja vrata

24ur 14.03.2023
Ljubljanski Kolosej z današnjim dnem zapira svoja vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Stavbo je septembra lani na dražbi kupil primorski poslovnež Ivo… »

Ljubljanski Kolosej zaprl svoja vrata

Mladina 14.03.2023
Stavbo je septembra lani na dražbi kupil primorski poslovnež Ivo Boscarol. Ljubljanski Kolosej zapira svoja vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Stavbo… »

KOLOSEJ JE ZAPRL SVOJA VRATA: Kakšne načrte snuje Boscarol?

Regional 14.03.2023
Ljubljanski Kolosej z današnjim dnem zapira svoja vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Stavbo je septembra lani na dražbi kupil primorski poslovnež Ivo… »

Po 22 letih se zapira Kolosej, prihaja Odiseja

Dnevnik 14.03.2023
Potem ko so na družbenih omrežjih in svoji spletni strani v Koloseju v torek sporočili, da ljubljanski kino po 22 letih zapira vrata, je Ivo Boscarol, ki je kompleks v BTC kupil lani na dražbi, v sporočilu za javnost zapisal, da bo Kolosej do… »

Boscarol razkril: Po Koloseju prihaja Odiseja

SiolNET 14.03.2023
Po novici o zaprtju Koloseja v Ljubljani nam je primorski poslovnež Ivo Boscarol sporočil, kaj se bo zgodilo s Kolosejevo stavbo. Trendi Kolosej po 22 letih zapira svoja vrata komentarji: 6 Potem ko so iz Koloseja sporočili, da so danes nehali… »

Ljubljanski Kolosej po 22 letih delovanja zapira vrata, jeseni prihaja Odiseja

RTV Slovenija 14.03.2023
Ljubljanski Kolosej z današnjim dnem zapira vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Stavbo je septembra lani na dražbi kupil primorski poslovnež Ivo… »

Kolosej zaprli, jeseni prihaja Odiseja

Delo 14.03.2023
V ljubljanskem trgovskem središču BTC je deloval 22 let. Ljubljanski Kolosej z današnjim dnem zapira svoja vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Ivo… »

Kolosej po 22 letih zapira svoja vrata

SiolNET 14.03.2023
Iz ljubljanskega Koloseja so sporočili, da se z današnjim dnem zapirajo. "Obveščamo vas, da Kolosej s 14. marcem zapira svoja vrata," so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani, "vsem obiskovalcem, ki ste nam zvesto stali ob strani… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem