Povezane novice

Ilka Štuhec razred zase

Dnevnik 15.03.2023
Slovenska alpska smučarka je na finalu svetovnega pokala v alpskem smučanju dosegla svojo enajsto zmago svetovnega pokala. Smukaški debi svetovnega pokala za mladinskega svetovnega prvaka Roka Ažnoha. Dvakratna svetovna smukaška prvakinja Ilka… »

Kriechmayr zmagovalec zadnjega smuka, naš Ažnoh na koncu 25.

SiolNET 15.03.2023
Zmagovalec zadnjega letošnjega smuka za svetovni pokal v Soldeuu je Avstrijec Vincent Kriechmayr, drugi je bil Nemec Romed Baumann, tretji pa njegov rojak Andreas Sander. Rok Ažnoh, edini slovenski predstavnik na smuku, je bil na koncu 25. Mali… »

Nov velik uspeh Ilke Štuhec

Nova 24TV 15.03.2023
Ilka Štuhec (Foto: STA) Ilka Štuhec se znova veseli velikega uspeha v svetovni karavani alpskega smučanja. Smukaško sezono je zaključila šampionsko – premagala je Sofio Goggio in osvojila novo zmago v finalu svetovnega pokala. Dvakratna svetovna… »

Štuhec po suvereni zmagi: "Škoda, ker je konec sezone, se že veselim naslednje"

RTV Slovenija 15.03.2023
Ilka Štuhec je sezono vrnitve končala na sanjski način, saj je v Soldeuu dobila zadnji smuk v tej zimi, skupno pa je to njena 11. zmaga v svetovnem pokalu. S tem je potrdila končno drugo mesto v smukaškem seštevku. Ilka Štuhec je nastopila kot iz… »

Ilka Štuhec na zadnjem smuku sezone odpihnila konkurenco!

Zurnal24 15.03.2023
Ilka Štuhec z zmago v Soldeuu veličastno zaključila smukaško sezono. Slovenska šampionka Ilka Štuhec je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Soldeuu na finalu sezone v Andori. Na zadnjem smuku svetovnega pokala 2022/23 je za 51… »

Ilka Štuhec po 11. zmagi v karieri: Škoda, da je konec te neverjetne sezone

24ur 15.03.2023
Na finalu svetovnega pokala v alpskem smučanju v Andorri ima slovenski smučarski tabor nov razlog za zadovoljstvo. Po tem, ko je obetavni Rok Ažnoh ob svojem premiernem nastopu v svetovnem pokalu prišel do 25. mesta, je veliko večja stvar uspela… »

Ilka Štuhec zmagala na zadnjem smuku v sezoni

Delo 15.03.2023
Za Mariborčanko je zaostala tudi Italijanka Sofia Goggia, dobitnica malega kristalnega globusa. Rok Ažnoh je v moškem smuku končal na 25. mestu. Ilka Štuhec je izjemno odpeljala smukaško progo v zimskošportnem središču Soldeu in osvojila svojo… »

Ilka Štuhec z izjemno zmago sklenila sezono

SiolNET 15.03.2023
Ilka Štuhec je na zadnjem smuku sezone na finalu svetovnega pokala v Soldeuu na najlepši mogoč način sklenila odlično sezono. 32-letna slovenska šampionka je v Andori na smuku za sabo pustila vso konkurenco, še najbolj se ji je približala… »

Kriechmayr zmagovalec zadnjega smuka, Ažnoh ob premieri v svetovnem pokalu 25.

24ur 15.03.2023
Avstrijec Vincent Kriechmayr je zmagovalec smuka za svetovni pokal alpskih smučarjev v Soldeuu na finalu sezone v Andori. Na zadnjem smuku svetovnega pokala v sezoni 2022/23 je za devet stotink sekunde premagal Nemca Romeda Baumanna, njegov rojak Andreas… »

Ilka Štuhec zmagala na zadnjem smuku sezone v Andori

Primorske 15.03.2023
Ilka Štuhec je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Soldeuu v Andori. Slovenska šampionka je najboljši čas 1:30,35 minute postavila kot 11. na startu. Njen čas se je izkazal za najhitrejšega. Štuhec se je na progi Aliga veselila… »

Kriechmayr dobil zadnji smuk, Ažnoh končal na zadnjem mestu

RTV Slovenija 15.03.2023
Vincent Kriechmayr je v Soldeuu dobil zadnji smuk za svetovni pokal v tej sezoni, s čimer je potrdil drugo mesto v razvrstitvi najhitrejše discipline. Edini Slovenec Rok Ažnoh je smukaški debi v svetovnem pokalu končal na 25. mestu. Vincent… »

Zmaga Avstrijcu, debi slovenskega mladinskega svetovnega prvaka

Zurnal24 15.03.2023
Kriechmayr zmagovalec finalnega smuka, Ažnoh 25. Avstrijec Vincent Kriechmayr je zmagovalec smuka za svetovni pokal alpskih smučarjev v Soldeuu na finalu sezone v Andori. Na zadnjem smuku svetovnega pokala v sezoni 2022/23 je za devet stotink sekunde… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem