Povezane novice

Real po golu Benzemaja ostaja nerešljiva uganka za Liverpool

RTV Slovenija 15.03.2023
Madridski Real se je zanesljivo uvrstil v četrtfinale Lige prvakov. Kraljevi klub je tudi povratno tekmo proti Liverpoolu dobil z 1:0 in napredoval s skupnim izidom 6:2. Napoli je bil na povratni tekmi boljši od Eintrachta iz Frankfurta s 3:0. Kraljevi… »

Real in Napoli brez stresa v četrtfinale

Delo 15.03.2023
Karim Benzema je bil edini strelec proti bledemu Liverpoolu, Victor Osimhen dvakrat v polno proti podobno nebogljenemu Eintrachtu. Branilec naslova Real Madrid in Napoli sta se kot zadnja zanesljivo uvrstila v četrtfinale Uefine lige prvakov. Evropski… »

Ob rekordih Norvežana na udaru Slovenec: "Ta odločitev je bila ogabna"

SiolNET 15.03.2023
Glavna zvezda in junak torkovega večera povratnih tekem osmine finala lige prvakov je bil brez vsakega dvoma zvezdnik Manchester Cityja Erling Haaland, ki je ob zmagi svojega kluba nad RB Leipzigom (7:0) prispeval kar pet zadetkov, s tem pa podrl… »

Misija nemogoče v Madridu, a ...

SiolNET 15.03.2023
"Težko je, ker verjetno res nimamo možnosti, a tudi če obstaja stoodstotna možnost, da nam ne bo uspelo, a bom jaz verjel, da nam lahko uspe, je že to zadosti," je pred povratno tekmo osmine finala lige prvakov med Real Madridom in Liverpoolom dejal… »

Galaktiki v šampionskem slogu brez praske med osem najboljših

24ur 15.03.2023
Nogometaši madridskega Reala so rutinirano (6:2) izločili Liverpool, potem ko so povratni obračun dobili z 1:0. Edini zadetek je v 78. minuti dosegel Karim Benzema. Redsi so v prvem polčasu imeli priložnosti, da bi se vrnili v srečanje, v drugem pa… »

Real in Napoli zanesljivo do zadnjih četrtfinalnih vstopnic lige prvakov

Dnevnik 15.03.2023
Madridski Real in Napoli sta zadnja četrtfinalista nogometne lige prvakov. V današnjih povratnih tekmah osmine finala je Real premagal Liverpool z 1:0, Napoli pa je bil boljši od Frankfurta s 3:0. Dvoboja Napoli - Eintracht Frankfurt ter Real Madrid -… »

Kako zaustaviti plenilca Haalanda? Vprašajte Keka

Delo 15.03.2023
Norvežan, ki je Leipzigu zabil pet golov v 57 minutah, bi lahko Man. Cityju prinesel tako želeno lovoriko. Njegova tržna vrednost že 170 milijonov evrov. V nadaljevanju preberite: Star je 22 let, živi in potuje z očetom, nakupuje v nizkocenovnem… »

Nogometni svet besen na Slovenca po sramotni predstavi: "To je bilo ogabno!"

Zurnal24 15.03.2023
Mnogi nogometni navdušenci in strokovnjaki so besni na slovenskega nogometnega sodnika Slavka Vinčića, potem ko je podaril Manchester Cityju enajstmetrovko, katere v praktično identični situaciji pred meseci ni dosodil Barceloni. Ko tekmo izgubiš s… »

Še vedno ga boli košarica Julie Roberts

Delo 15.03.2023
Trener Manchester Cityja je zmedel novinarje, ko je izjavil, da tudi osvojitev lige prvakov ne bi zacelila rane, ker je igralka pred leti obiskala le tekmece. Pep Guardiola je v sedmih letih, odkar je trener Manchester Cityja, osvojil že 11 lovorik… »

Erling Haaland je vesoljček E. T.

Delo 15.03.2023
Podvig 22-letnega napadalca Manchester Cityja v povratni tekmi osmine finala nogometne lige prvakov odmeva po svetu. Pri L'Equipe si je prislužil oceno 10. Znameniti filmski vesoljček E. T. je dobil tudi človeško podobo v norveškem nogometnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem