Povezane novice

Krajani: “Pošta ne more biti v trgovini ali na bencinski črpalki”

Primorske 16.03.2023
“Dobili smo zagotovilo, da bo poslovalnica Pošte Slovenije v Šempasu v taki obliki delovala zagotovo še do konca leta. Mi pa si bomo prizadevali, da bo tako tudi ostalo,” je po včerajšnjem sestanku z direktorjem koprske poslovne enote Pošte… »

Bojan Cvjetićanin: “Formula za uspeh je narediti komad zase, ne za Evrovizijo”

Primorske 16.03.2023
Če si tega želimo ali ne, je Pesem Evrovizije - tako kot Sanremo - del zavesti vseh nas. Vsi imamo o njej izdelano neko mnenje. Pa naj bo pozitivno ali negativno. Ker se Evrovizija že nevarno bliža, je Kulturno izobraževalno društvo PiNA v koprski… »

Branjevke in branjevci v Luciji končno pod streho

Primorske 16.03.2023
Stara lucijska tržnica, na kateri je branjevke in branjevce neusmiljeno grelo sonce, šibal veter in tolkel dež, je samo še spomin. Njena podoba je sedaj povsem drugačna. Bioklimatska pergola prodajalcem in kupcem nudi zavetje, ko senzorji zaznajo… »

Pomlad ogroža koledar

Primorske 16.03.2023
Na četrti tekmi alpskega smučarskega notranjsko primorskega pokala na Soriški planini je bil pri zbiranju odličij najuspešnejši SK Gorica. Načrt predvideva še zaključno tekmo, ki pa jo ogroža pomlad. SORIŠKA PLANINA > Tolminski smučarski klub… »

Obtožena trdi, da se je partner sam nabodel

Primorske 16.03.2023
Sodni izvedenec medicinske stroke, ki so ga zaslišali na sojenju Postojnčanki, obtoženi uboja svojega partnerja, je povedal, da obtoženkin zagovor “meji na nemogoče”. Barbara Filipčič je v svojem zagovoru povedala, da se je branila pred… »

Pospešek za še en avtocestni izvoz za Postojno?

Primorske 16.03.2023
Na postojnski občini naštevajo celo vrsto razlogov, zakaj bi mesto nujno potrebovalo še en, severni, avtocestni priključek, od turističnih, gospodarskih do predvsem varnostnih. Od prve pobude zanj je sicer minilo že nekaj časa, a po zadnjem… »

Vlada sama ne pometa pred lastnim pragom

Primorske 16.03.2023
Sobarice iz hotelov Lifeclass čakajo, kdaj bodo tudi nje prenesli na zunanjega izvajalca. Sindikat je vlado pozval, naj outsourcing prepreči, a se zdi, da je tudi kovačeva kobila bosa. Vlada se je v koalicijski pogodbi obvezala, da bo outsourcing v… »

Mateja Mohoriča vznemirja vstop v Severni pekel

Primorske 16.03.2023
Matej Mohorič je eden najbolj hvaležnih, a tudi analitičnih sogovornikov v kolesarski karavani. V soboto bo zavrtel pedala na prvi letošnji veliki enodnevni dirki Milano-Sanremo, ki ji sledijo severne klasike s tlakovanimi odseki. Lov na etapne zmage… »

Piranska občina: letos ceste in komunala, naslednje leto pa vrtec in stanovanja

Primorske 16.03.2023
Prvi proračun župana Andreja Korenike je sprejet, kar je za novo občinsko ekipo veliko olajšanje. Usmerjen bo v popravilo občinske infrastrukture - cest, vodovoda in kanalizacije, medtem ko je večje naložbe, na primer gradnjo vrtca v Luciji in… »

Točke bodo danes štele dvojno

Primorske 16.03.2023
Po zmagi Radomelj in porazu Brava na včerajšnjih tekmah 27. kroga prve slovenske nogometne lige bo današnji obračun Tabora in Gorice v luči boja za obstanek še toliko pomembnejši. Katera ekipa bo začela iz boljšega izhodišča zadnjo četrtino… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem