Povezane novice

Švicarji rešujejo Credit Suisse, čakamo na odločitev ECB

Delo 16.03.2023
Švicarska centralna banka s 50-milijardno injekcijo v problematično banko, ECB pa spet odloča o podražitvi denarja v časih visoke inflacije. Švicarska centralna banka je sporočila, da bo problematični bančni velikanki Credit Suisse zagotovila 50… »

Credit Suisse si bo od švicarske centralne banke izposodil 50 milijard frankov

RTV Slovenija 16.03.2023
Banka Credit Suisse je sporočila, da si bo od švicarske centralne banke izposodila 50 milijard frankov (50,7 milijarde evrov), da bi "preventivno okrepila svojo likvidnost". To je prva večja svetovna banka, ki jo bodo reševali po letu 2008. V Aziji so… »

Švicarska centralna banka na pomoč Credit Suisse

Dnevnik 16.03.2023
Švicarska centralna banka bo banki Credit Suisse zagotovila skoraj 54 milijard dolarjev sredstev in tako okrepila njeno likvidnost po krepkem padcu delnic, je sporočila Credit Suisse. Centralna banka je namreč presodila, da Credit Suisse izpolnjuje… »

Credit Suisse bo reševala švicarska centralna banka

SiolNET 16.03.2023
Vodstvo druge največje švicarske banke Credit Suisse, ki se je zaradi propada ameriških bank Silicon Valley bank (SVB) in Signature bank znašla v velikih likvidnostnih težavah, je sporočilo, da si bo od Švicarske centralne banke (SNB) izposodilo 50… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem