Povezane novice

Nika Kovač sprejela Golobovo ponudbo / Strateški svet za preprečevanje sovražnega govora

Mladina 17.03.2023
Premier Robert Golob je vodenje sveta ponudil direktorici Inštituta 8. marec Niki Kovač, ki je ponudbo sprejela. Strateški svet za preprečevanje sovražnega pri predsedniku vlade bo danes začel delo. Premier Robert Golob je vodenje sveta ponudil… »

Nika Kovač: Borili se bomo za bolj strpno družbo

Primorske 17.03.2023
Danes je s svojim delom začel strateški svet za preprečevanje sovražnega govora. K vodenju sveta je premier Robert Golob povabil direktorico Inštituta 8.marec Niko Kovač, ki je povabilo sprejela. Kot menijo v Inštitutu, so za dosego družbenih… »

Prva seja strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora, ki ga vodi Nika Kovač

RTV Slovenija 17.03.2023
Strateški svet za preprečevanje sovražnega govora, ki bo deloval pri predsedniku vlade, se je sestal na ustanovni seji in začrtal prioritete dela. Vodi ga direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač, delo bo opravljala brez plačila. Namen… »

Golob: To ne bo brezzobi tiger

24ur 17.03.2023
Strateški svet za preprečevanje sovražnega govora pri predsedniku vlade je začel delo. Premier Robert Golob je vodenje sveta ponudil direktorici Inštituta 8. marec Niki Kovač, ki je ponudbo sprejela, ker verjame, da so za dosego družbenih sprememb… »

Nika Kovač: To bomo delali v strateškem svetu #video

SiolNET 17.03.2023
Strateški svet za preprečevanje sovražnega govora pri predsedniku vlade je danes začel delo. Premier Robert Golob je vodenje sveta ponudil direktorici Inštituta 8. marec Niki Kovač, ki je ponudbo tudi sprejela, ker verjamejo, da so za dosego… »

Po prvem srečanju strateškega sveta: Tudi brezzobi tiger je še vedno tiger

Delo 17.03.2023
»Pred nami je veliko dela,« je dejala Nika Kovač, predsednica strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora. Strateški svet za preprečevanje sovražnega govora pri predsedniku vlade je začel svoje delo, vodila pa ga bo direktorica… »

Somrak svobode govora: Nika Kovač bo preganjala “sovražni govor”

Nova 24TV 17.03.2023
Fotomontaža: Demokracija Zdaj je uradno – zloglasni strateški svet za preganjanje sovražnega govora je Golobova različica velikega kitajskega informacijskega zidu – vladne agencije, ki bo preganjala politične disidente in tiste, ki si upajo… »

Dvojna zmaga Goloba: Nika Kovač bo delala, kar je želel, pa še zastonj

Zurnal24 17.03.2023
Nika Kovač je v desetminutnem posnetku na Facebooku odgovorila Robertu Golobu. "Vabila definitivno nisem pričakovala, pred nekaj dnevi bi si upala priseči, da ga nikoli ne bom dobila, ker smo v inštitutu pogosto kritični do vlade," je povedala v… »

Nika Kovač bo prevzela koordinacijo strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora

Dnevnik 17.03.2023
Strateški svet za preprečevanje sovražnega pri predsedniku vlade bo danes začel delo. Premier Robert Golob je vodenje sveta ponudil direktorici Inštituta 8. marec Niki Kovač, ki je danes tudi sporočila, da bo ponudbo sprejela, ker verjamejo, da so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem