Povezane novice

City naslednja Bayernova ovira na težki poti do finala

RTV Slovenija 17.03.2023
Žreb sklepnih bojev Lige prvakov je prinesel zanimivo tabelo: na eni strani favorizirani kvartet s paroma Real Madrid – Chelsea in Manchester City – Bayern, na drugi pa vsi trije italijanski klubi s paroma Benfica – Inter in Milan – Napoli. Žreb… »

Bayernu nov “mini” finale

Dnevnik 17.03.2023
Četrtfinalni pari nogometne lige prvakov so Real Madrid – Chelsea, Benfica – Inter, Manchester City – Bayern in Milan – Napoli. Ples kroglic v Nyonu je poskrbel za sila zanimive četrtfinalne in polfinalne pare letošnje lige prvakov. Na eni… »

Nogometni bogovi sporočajo Guardioli: Pot na vrh bo odisejada

Delo 17.03.2023
Žreb četrtfinala lige prvakov je bil neusmiljen do favoritov, Italijanom odprta vrata do prvega finala po letu 2016. Zanimivo tudi v evropski ligi. V nadaljevanju preberite: Odprt žreb brez nosilcev, nacionalnih ali drugih omejitev, je najbolj pošten… »

Obeta se poslastica poslastic! Bayern proti Manchester Cityju.

SiolNET 17.03.2023
V boju za najprestižnejšo klubsko lovoriko vztraja osem velikanov iz petih držav. Presenetljivo ima največ četrtfinalistov Italija, med njimi je tudi Inter, pri katerem se dokazuje Samir Handanović. Največji favoriti za osvojitev naslova so… »

Za polfinale zadnji trije prvaki in Manchester City

Delo 17.03.2023
Razplet žreba četrtfinalnih parov v ligi prvakov najbolj zadovoljili italijansko trojico. Derbija Real Madrid – Chelsea in Manchester City – Bayern. Evropska nogometna zveza je v Nyonu izžrebala četrtfinalne in polfinalne pare lige prvakov. Od… »

Tri italijanska moštva v četrtfinalu prvič po 17 letih

Dnevnik 17.03.2023
Kot zadnja sta se v četrtfinale lige prvakov (11. in 12. aprila ter 18. in 19. aprila) pričakovano prebila Napoli in Real Madrid. Žreb parov bo danes ob 12. uri v Nyonu. Potem ko je italijanska nogometna liga v devetdesetih in začetku novega stoletja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem