Povezane novice

#foto #video Ženske v le dveh odstotkih strelke množičnih pokolov

Dnevnik 27.03.2023
Včerajšnji napad v zasebni katoliški osnovni šoli je bil skrbno načrtovan. Do zob oborožena nekdanja učenka, 28-letna Audrey Hale, je ubila tri devetletnike, ravnateljico, učiteljico in hišnika. Ona je umrla pod streli policistov. Z roko v roki… »

V strelskem napadu na šolo v Nashvillu ubitih šest ljudi

RTV Slovenija 27.03.2023
V strelskem napadu na osnovno šolo v Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee je umrlo šest ljudi, trije otroci in trije zaposleni. Policija je ob posredovanju ubila 28-letno nekdanjo učenko šole, ki je napad načrtovala. V napadu so bili ubiti… »

28-letnica napadla osnovno šolo in ubila šest ljudi

Delo 27.03.2023
Policisti so na kraj napada prispeli 15 minut po prvem klicu na pomoč in med posredovanjem ustrelili napadalko. V strelskem napadu na osnovno šolo v Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee je danes umrlo šest ljudi, trije otroci in trije… »

28-letnica v strelskem pohodu na osnovni šoli umorila tri otroke in tri uslužbence

Necenzurirano 27.03.2023
Vse tri otroke so po sprejemu v bolnišnico razglasili za mrtve. Umrli so tudi trije zaposleni na šoli in ženska, ki je izvedla strelski pokol. V strelskem pohodu na šoli v Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee je po zadnjih podatkih umrlo… »

Grozljivka v šoli. Dekle ubilo šest ljudi, od tega tri otroke.

Zurnal24 27.03.2023
Napadalka je vstopila v šolo in začela streljati. Ubila je tri učitelje in tri otroke. Policija jo je po prihodu ustrelila. Policija v Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee je prejela obvestilo o streljanju v zasebni katoliški šoli, so… »

V streljanju na krščanski šoli v ZDA najmanj pet mrtvih #video #foto

SiolNET 27.03.2023
V streljanju, ki se je zjutraj zgodilo na zasebni krščanski šoli v mestu Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee, so umrli najmanj trije otroci in dva odrasla. Osumljenec je mrtev, so sporočili s policije, niso pa navedli vzroka smrti. Officers… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem