Povezane novice

Neverjetni Pogi že nabira kilograme za Pariz–Roubaix

SiolNET 02.04.2023
"To, kar je naredil danes, je nekaj zares posebnega," se je slovenskemu kolesarskemu šampionu Tadeju Pogačarju danes v cilju Dirke po Flandriji poklonil Nizozemec Mathieu van der Poel, dvakratni zmagovalec tega belgijskega kolesarskega spomenika… »

Pogačar: Dan, ki ga ne bom nikoli pozabil

Dnevnik 02.04.2023
Slovenski kolesar Tadej Pogačar (UAE Emirates) je zmagovalec dirke po Flandriji, drugega spomenika sezone. Po 273,4 kilometra dolgi vožnji je na vrhu nasledil Nizozemca Mathieuja van der Poela, lanskega zmagovalca. »Čudežna vožnja in predstava… »

Van der Poel laskal Pogačarju: "To, kar je prikazal, je bilo res nekaj posebnega"

RTV Slovenija 02.04.2023
Tadej Pogačar se je lani v cilju Dirke po Flandriji jezil nase, ob debiju na eni najlepših, najtežjih in najbolj čislanih klasik je obžaloval zamujeno priložnost. To dirko si je obkrožil za vrhunec letošnje pomladi in kot običajno svojo napoved… »

Pogačar: Lahko bi se upokojil ...

Zurnal24 02.04.2023
Pogačar zlomil van der Poela za svojo četrto zmago na spomenikih. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec kolesarske dirke po Flandriji. Na 273,4 km dolgi trasi med Bruggeom in Oudenaardejem je 24-letnik na predzadnjem… »

Kralj Flandrije je samo eden – Tadej Pogačar

Delo 02.04.2023
Slovenski zvezdnik je na največji enodnevni dirki pisal zgodovino in slavil svojo četrto spomeniško zmago. V nadaljevanju preberite: Bo zmagal Tadej Pogačar (UAE), Mathieu van der Poel (Alpecin Deceuninck) ali Wout van Aert (Jumbo Visma), je bilo… »

Eden največjih podvigov slovenskega športa: vesoljec, superman, kralj, kanibal ...

Zurnal24 02.04.2023
Tadej Pogačar je postal šele tretji kolesar, ki mu je uspelo osvojiti Tour in dirko po Flandriji. Pred tokratno dirko po Flandriji so Slovenci doslej zabeležili zmage na treh spomenikih kolesarstva. Primož Roglič je bil leta 2020 najboljši na dirki… »

Grd padec slovenskega asa na dirki po Flandriji

Zurnal24 02.04.2023
Sloviti spomenik se je slabo razpletel za slovenskega kolesarja. Dirka po Flandriji, gre za eno izmed petih najprestižnejših enodnevnih dirk, se je nesrečno odvila za enega od treh Slovencev, ki so doslej slavili na 'spomenikih' kolesarstva. Matej… »

Tadej Pogačar ne popušča, nova vrhunska predstava Slovenca

Delo 02.04.2023
Tadej Pogačar na dirki po Flandriji zlomil Mathieuja van der Poela za četrto zmago na največjih kolesarskih spomenikih. Slovenski kolesar Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec kolesarske dirke po Flandriji. Na 273,4 km dolgi trasi med… »

Pogačar se je s to zmago postavil ob bok največje legende kolesarstva

Zurnal24 02.04.2023
Tadej Pogačar osvojil svoj tretji 'spomenik'. Slovenci zdaj niso zmagali le še na dirki Pariz - Roubaix. Dirka po Flandriji sodi med največje vrhunce v kolesarski sezoni, poleg dirk Milano - San Remo, Pariz - Roubaix, Liege - Bastogne - Liege in dirke… »

Pogačar zlomil van der Poela za četrto zmago na spomenikih

Primorske 02.04.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec kolesarske dirke po Flandriji. Na 273,4 km dolgi trasi med Bruggeom in Oudenaardejem je 24-letnik na predzadnjem klancu na Oude Kwaremont zlomil Nizozemca Mathieuja van der Poela… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem