Povezane novice

Noro, kaj je o Pogačarju izjavil največji vseh časov

Zurnal24 03.04.2023
Merckx je mnenja, da je Pogačar kolesarstvo popeljal v novo dimenzijo. Nekdanji sloviti belgijski kolesar Eddy Merckx je bil navdušen nad predstavo slovenskega asa Tadeja Pogačarja ob nedeljski zmagi na dirki po Flandriji. V intervjuju za L'Equipe, ki… »

"Pogačar je kolesarstvo popeljal v novo dimenzijo"

RTV Slovenija 03.04.2023
Neverjetna zmaga Tadeja Pogačarja na nedeljski Dirki po Flandriji je osupnila tudi največje, kot je Belgijec Eddy Merckx, ki je enostavno navdušen. V intervjuju za L'Equipe je 77-letni Belgijec dejal, da je Pogačar v zadnjih letih spremenil… »

"Pogačar počne obratno, kar mu narekujejo računalniki"

SiolNET 03.04.2023
Legendarni belgijski kolesar Eddy Merckx je bil navdušen nad predstavo Tadeja Pogačarja na nedeljski dirki po Flandriji. V intervjuju za L'Equipe je dejal, da je Pogačar spremenil kolesarstvo. "S svojim slogom dirkanja obuja nekdanja obdobja… »

Merckx: Pogačar je kolesarstvo popeljal v novo dimenzijo

Primorske 03.04.2023
Nekdanji sloviti belgijski kolesar Eddy Merckx je bil navdušen nad predstavo slovenskega asa Tadeja Pogačarja ob nedeljski zmagi na dirki po Flandriji. V intervjuju za L'Equipe, ki ga je povzel za kolesarstvo specializirani spletni portal Wielerflits… »

Pogačar svojo ekipo spravil v jok #video

SiolNET 03.04.2023
Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar je v nedeljo z neverjetno predstavo po samostojni akciji zmagal na kraljici kolesarskih klasik, Dirki po Flandriji, s tem pa v jok od sreče spravil svojo ekipo. Poglejte, kaj se je dogajalo v spremljevalnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem