Povezane novice

Pohvala vodilnim za razvoj in poslovanje

Primorske 08.04.2023
Svet izolske bolnišnice je v četrtek pohvalil vodstveno ekipo za izvajanje posodabljanja, razvojno naravnanost in dobro poslovanje. Na zahtevo zdravstvenega ministrstva je potrdil spremembe statuta Splošne bolnišnice Izola (SBI), čemur bo sledila… »

Veganska in mediteranska prehrana ne obstajata: Kaj pa zdravojedstvo?

Primorske 08.04.2023
Če se zavedamo, da prehranske industrije ne zanima zdravje, zdravstvene industrije pa ne zanima prehrana, bo večina začela sama skrbeti za zdravo prehrano in zdrav življenjski slog. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh… »

Svet zavoda je razklan, zdaj je na potezi ministrstvo

Primorske 08.04.2023
Tudi po izredni seji sveta zavoda Doma na Krasu, na kateri so pretresali domnevne nepravilnosti v postopku imenovanja direktorja, svet zavoda ostaja razklan. Gordijski vozel naj bi presekalo ministrstvo za solidarno prihodnost, ki bo zdaj odločalo o… »

Med velikonočnimi prazniki pričakujejo zelo dober obisk

Primorske 08.04.2023
Hotelirji, turistični delavci in ponudniki v Istri si v času velikonočnih praznikov obetajo zelo dober obisk. Vremenska napoved jim je naklonjena. Za razliko od lani, ko so zaradi turističnih bonov prevladovali še domači gostje, bo letos spet več… »

V svetu, kjer ni več čebel: Ljudje oprašujejo sadna drevesa

Primorske 08.04.2023
Obdani smo s cvetočim sadnim drevjem, čebele brenčijo in opravljajo svoje delo, ki človeštvu zagotavlja hrano in preživetje. Kaj nas čaka, če bodo izginile? Eden od odgovorov se skriva v mladinskem romanu Jaz, čebela. Celotna vsebina je na voljo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem