Povezane novice

Evenepoel sporoča Pogačarju: Srečno, Tadej, hitro okrevaj!

SiolNET 23.04.2023
Zmagovalec 109. belgijske klasike Liege−Bastogne−Liege je domačin Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step). Slovenski as Tadej Pogačar (UAE Emirates) je imel smolo, na 85. kilometru je padel in odstopil. Po nesreči ga je spodnesel Danec Mikkel Honore… »

Pogačar bo po zlomu zapestja in operativnem posegu odsoten od 5 do 6 tednov

RTV Slovenija 23.04.2023
Na 84,5 km spomenika Liège–Bastogne–Liège se je slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar zapletel z Dancem Mikkelom Honorejem (EF EasyPost), pristal na tleh in zaradi bolečin v zapestju odstopil. Nič ni bilo od ardenskega hat-tricka zmag na… »

Pogačar zaradi zloma zapestja pod nož

Primorske 23.04.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar si je ob padcu na dirki Liege-Bastogne-Liege zlomil dve kosti v zapestju leve roke in bo moral na operacijo, je v izjavi za javnost sporočilo njegovo moštvo UAE Team Emirates. LIEGE > Štiriindvajsetletnik s Klanca… »

Pogačar uspešno prestal operacijo, rehabilitacijo bo nadaljeval doma

SiolNET 23.04.2023
Iz ekipe UAE Emirates so malo po 20. uri sporočili, da je Tadej Pogačar, ki je na prestižni kolesarski dirki Liege−Bastogne−Liege grdo padel na 85. kilometru dirke, uspešno prestal operacijo skafoidne kosti v levem zapestju in bo jutri odpotoval… »

Toliko časa bo Pogačar brez kolesa

Zurnal24 23.04.2023
Operacija slovenskega kolesarskega zvezdnika je bila uspešna. Tadej Pogačar je v Genku prestal uspešno operacijo levega zapestja po padcu na dirki Liege - Bastogne - Liege. Po napovedih se vsaj naslednje štiri tedne s kolesom ne bo podal na ceste, do… »

Spomenik Liege–Bastogne–Liege: Zlom zapestja ustavil pohod Pogačarja

Dnevnik 23.04.2023
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je na četrtem spomeniku sezone, dirki Liege–Bastogne–Liege, doživel najbolj črn dan v svoji karieri. Zapletel se je v padec in utrpel zlom zapestja, s čimer je ogrožen tudi njegov nastop na dirki po… »

Deja vu Evenepoela za drugi spomenik v Liègu

RTV Slovenija 23.04.2023
Na 109. dirki Liège–Bastogne–Liège je prvi ciljno črto prečkal Belgijec Remco Evenepoel. Drugi je bil Britanec Thomas Pidcock, tretji Kolumbijec Santiago Buitrago. Tadej Pogačar je po padcu odstopil. Ponovil se je scenarij z lanske dirke, ko je… »

HUD UDAREC ZA POGAČARJA, PO PADCU NA DIRKI ODSTOPIL: Zaradi zloma zapestja bo moral pod nož

Regional 23.04.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar si je ob padcu na dirki Liege-Bastogne-Liege zlomil dve kosti v zapestju leve roke in bo moral na operacijo, je v izjavi za javnost sporočilo njegovo moštvo UAE Team Emirates. Štiriindvajsetletnik s Klanca pri… »

Vodja ekipe UAE: Gre za zapleten poseg, ne vemo, kaj to pomeni za Tour

Zurnal24 23.04.2023
"Gre za malce bolj zapleteno operacijo," o poškodbi Tadeja Pogačarja pravi vodja ekipe UAE Tem Emirates. Tadej Pogačar jo je skupil na dirki Liege-Bastogne-Liege, ob padcu si je huje poškodoval levo zapestje. "Trenutno ga v Genku operira specialist za… »

Ob odstopu Pogijja dolgo v glavni vlogi Slovenec, nato zmaga svetovnega prvaka

Zurnal24 23.04.2023
Četrti spomenik sezone znova tudi v znamenju slovenskih kolesarjev, na koncu zanesljiva zmaga Remca Evenepoela. Dirka Liege - Bastogne - Liege se je za slovenske ljubitelje kolesarstva začela porazno, saj je bil na 84 kilometru v padec udeležen eden… »

Pogačar si je zlomil zapestje, danes operacija

Delo 23.04.2023
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je na dirki Liege–Bastogne–Liege padel in odstopil. Prepričljiva zmaga Remca Evenepoela. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE) je po padcu odstopil na dirki Liege–Bastogne–Liege, na kateri se je v… »

Evenepoel po Pogačarjevem odstopu ubranil zmago v Liegeu

Primorske 23.04.2023
Belgijski zvezdnik Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) je zmagovalec najstarejšega kolesarskega spomenika Liege-Bastogne-Liege (258,1 km). Svetovni prvak je ob odsotnosti slovenskega asa Tadeja Pogačarja (UAE Team Emirates), ki je po 85 km odstopil… »

Slaba novica, Pogačar po padcu na operacijo

Zurnal24 23.04.2023
Pogačar zaradi zloma zapestja pod nož. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar si je ob padcu na dirki Liege-Bastogne-Liege zlomil dve kosti v zapestju leve roke in bo moral na operacijo, je v izjavi za javnost sporočilo njegovo moštvo UAE Team… »

Drama Pogačarja! Padec odnesel sanje o ardenskem hat-tricku

Zurnal24 23.04.2023
Tadej Pogačar je zaradi posledic padca v 85. kilometru odstopil z dirke Liege-Bastogne-Liege. Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar je moral po padcu odstopil z dirke Liege-Bastogne-Liege, je sporočilo vodstvo tekmovanja. 24-letnik s Klanca pri… »

Pogačar si je pri padcu na dirki Liege-Bastogne-Liege poškodoval zapestje

Dnevnik 23.04.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je po padcu odstopil na dirki Liege-Bastogne-Liege (258,1 km), je sporočilo vodstvo tekmovanja. Štiriindvajsetletnik s Klanca pri Komendi je padel po 84,5 km dirke, pri tem si je poškodoval zapestje. Pogačar je… »

Prvi letošnji obračun Pogačarja in Evenepoela

Zurnal24 23.04.2023
Slovenski as Tadej Pogačar lahko postane šele tretji kolesar v zgodovini z ardenskim hat-trickom v eni sezoni. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) bo z današnjo preizkušnjo Liege-Bastogne-Liege sklenil svojo doslej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem