Povezane novice

Zdravnik, ki je operiral Pogačarja, o njegovih možnostih za Tour

Zurnal24 24.04.2023
Slovenski kolesarski as bije bitko s časom. Še deset tednov nas loči od začetka dirke po Franciji, ki se bo pričela 1. julija. Ima Tadej Pogačar, ki si je na dirki Liege - Bastogne - Liege pošodoval zapestje in prestal operacijo, dovolj časa za… »

Pogačar kmalu na kolesu, a na nekoliko drugačnem

SiolNET 24.04.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar, ki je v nedeljo grdo padel na dirki Liege-Bastogne-Liege in si poškodoval zapestje, se je v ponedeljek na družbenih omrežjih iz Monaka oglasil svojim navijačem. Oddahnil si je, da je poškodba takšna, kot… »

Bitka s časom, da bo Pogačar 100-odstotno pripravljen za Tour

RTV Slovenija 24.04.2023
Sanjska pomlad se je nesrečno sklenila. Padec, zlom in operacija. Šef ekipe pravi, da bo Tadej Pogačar vsaj štiri tedne brez kolesa, po oceni pa naj bi se na tekmovanja vrnil v 8–10 tednih. Ravno zadnji čas, saj se že čez 68 dni začenja Dirka po… »

Tadej se je oglasil po operaciji, kolega ga je zafrkaval

Zurnal24 24.04.2023
Tadej Pogačar pravi, da je lahko srečen. Tadej Pogačar si je ob nedeljskem padcu na dirki Liege - Bastogne - Liege zlomil dve kosti v zapestju, še isti dan pa je uspešno prestal operacijo. Na cestno kolo ne sme vsaj štiri tedne, a pri moštvu UAE… »

Tadej Pogačar nasmejan kljub zlomljenemu zapestju

Primorske 24.04.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar se je danes prek instagrama oglasil navijačem po nedeljskem nesrečnem padcu na dirki Liege - Bastogne - Liege, med katerim si je zlomil zapestje. Ta čas je že doma, v Monaku, od koder je zapisal, da je… »

Evenepoel spregovoril o Pogijevi nesreči: "Takoj sem vedel ..."

Zurnal24 24.04.2023
Belgijski kolesarski zvezdnik je ob odsotnosti Tadeja Pogačarja osvojil najstarejši kolesarski spomenik Liege-Bastogne-Liege (258,1 km). Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) je prepričljivo ubranil lansko zmago na prestižni kolesarskli dirki… »

ZARADI PADCA TADEJ POGAČAR ODSOTEN PET DO SEDEM TEDNOV: Kaj bo s pripravami na dirko po Franciji? (FOTO)

Regional 24.04.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar je uspešno prestal operacijo zapestja v Genku, potem ko je padel na dirki Liege-Bastogne-Liege, je na družbenih omrežjih sporočilo njegovo moštvo UAE Team Emirates. V ponedeljek bo odpotoval domov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem