Povezane novice

Inšpektorat za delo kazensko ovadil podjetje Mi&Lan #video

SiolNET 26.04.2023
Delavci v pomurskem tekstilnem podjetju Moda Mi&Lan so že več let žrtve kršenja delavskih pravic. Plača zamuja, podjetje, ki je v blokadi, delavcem dolguje še lanski regres. Zaposlene in zaposleni prav tako ostajajo brez izplačil sobotnih ur… »

Inšpektorat zaradi kršitev pravic delavcev kazensko ovadil Modo MiLan

Delo 26.04.2023
Inšpektorat za delo je pri podjetju Moda MiLan od leta 2013 opravil 34 inšpekcijskih nadzorov in ugotovil več kot 40 kršitev delovnopravne zakonodaje. Inšpektorat za delo je v torek zaradi ponavljajočega se kršenja pravic delavcev kazensko ovadil… »

Inšpektorat za delo zaradi kršenja delavskih pravic ovadil podjetje Moda Mi&Lan

RTV Slovenija 26.04.2023
Inšpektorat za delo je zaradi ponavljajočih se kršitev delovne zakonodaje – med drugim zaradi zamud pri izplačilih plač in regresa ter kršitev glede izrabe dopusta – zoper podjetje Moda Mi&Lan, ki je nastalo na pogorišču Mure, podal kazensko… »

Inšpektorat zaradi kršitev pravic delavcev kazensko ovadil Modo Mi&Lan

Dnevnik 26.04.2023
Inšpektorat RS za delo je v torek zaradi ponavljajočega kršenja pravic delavcev kazensko ovadil odgovorne v tekstilnem podjetju Moda Mi&Lan iz Gornjih Petrovcev, potem ko je izčrpal vse možnosti preventivnega delovanja, je danes na novinarski… »

Kazenska ovadba zaradi kršenja delavskih pravic v Modi Mi&Lan

Necenzurirano 26.04.2023
Delovna inšpekcija je ugotovila vrsto nepravilnosti in kršitev v tekstilnem podjetju Moda Mi&Lan iz Gornjih Petrovcev, ki zaposluje okoli 100 ljudi. Inšpektorat je vložil kazenske ovadbe. Vodja območne enote Inšpektorata za delo Murska Sobota Matej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem