Povezane novice

NATO na Kosovo pošilja dodatne sile

Mladina 30.05.2023
Napotitev dodatnih Natovih sil na Kosovo je ukrep, s katerim želi zveza NATO vzdrževati varnost. Zveza Nato je danes napovedala, da bo na Kosovo poslala dodatne sile, potem ko je bilo v ponedeljkovih spopadih med srbskimi protestniki in pripadniki… »

Novi protesti Srbov na severu Kosova. Nato po nemirih tja pošilja 700 pripadnikov.

RTV Slovenija 30.05.2023
Dan po nasilnih spopadih med pripadniki Kforja in kosovskimi Srbi v občini Zvečan na severu Kosova so se tamkajšnji Srbi znova zbrali pred občinskimi poslopji v Zvečanu, Leposaviću in Zubinem Potoku. Zveza Nato na Kosovo pošilja 700 pripadnikov… »

"Takšni napadi so nesprejemljivi"

Zurnal24 30.05.2023
Zveza Nato je danes napovedala, da bo na Kosovo poslala dodatne sile, potem ko je bilo v ponedeljkovih spopadih med srbskimi protestniki in pripadniki Natove misije Kfor ranjenih najmanj 30 pripadnikov misije. Zveza Nato na Kosovo pošilja dodatne sile… »

Nato bo okrepil prisotnost na Kosovu

Nova 24TV 30.05.2023
Pripadniki enot Nata na Kosovu (Vir: AFP) Po včerajšnjim izbruhom nasilja na Kosovu bo prišlo do povečanja prisotnosti enot zveze Nato. Na nestabilno območje bodo poslane operativne rezervne sile v roku enega tedna. V Severnoatlantskem zavezništvu… »

Zveza Nato na Kosovo pošilja dodatne sile #video

SiolNET 30.05.2023
Zveza Nato je danes napovedala, da bo na Kosovo poslala dodatne sile, potem ko je bilo v ponedeljkovih spopadih med srbskimi protestniki in pripadniki Natove misije Kfor ranjenih 41 pripadnikov misije. Ob tem so pri zvezi vse strani, vpletene v nemire na… »

Zveza Nato na Kosovo pošilja dodatne sile

Primorske 30.05.2023
Zveza Nato je danes napovedala, da bo na Kosovo poslala dodatne sile, potem ko je bilo v ponedeljkovih spopadih med srbskimi protestniki in pripadniki Natove misije Kfor ranjenih 41 pripadnikov misije. Ob tem so pri zvezi vse strani, vpletene v nemire na… »

Na Kosovu novi protesti / »Obe strani morata prevzeti polno odgovornost«

Mladina 30.05.2023
Občinska poslopja varujejo pripadniki Kforja, protestniki pa še naprej pozivajo k umiku novoizvoljenih županov, etničnih Albancev. Le dan po nasilnih spopadih med pripadniki Kforja in kosovskimi Srbi v občini Zvečan na severu Kosova so se kosovski… »

V KONTINGENTU KFORJA NA KOSOVU TUDI SLOVENSKI VOJAKI: So bili med enotami, ki so posredovale v nemirih?

Regional 30.05.2023
Slovenski vojaki niso sodelovali v včerajšnjem posredovanju enot Kforja na severu Kosova, v katerem je bilo poškodovanih okoli 25 pripadnikov misije Nata, so za STA potrdili v Slovenski vojski (SV). Pripadniki slovenskih oboroženih sil sicer delujejo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem