Povezane novice

»Evtanazija je v islamu prepovedana«

Mladina 28.06.2023
Mufti Nevzet Porić je v nagovoru vernikom izpostavil svetost življenja in poudaril, da je evtanazija v islamu prepovedana. Mufti Nevzet Porić, ki je vodil bajramsko molitev v Muslimanskem kulturnem centru Ljubljana ob današnjem začetku kurban… »

Muslimani z jutranjo molitvijo začeli praznovanje štiridnevnega kurban bajrama

RTV Slovenija 28.06.2023
Muslimani so z jutranjo molitvijo začeli praznovanje kurban bajrama, štiridnevnega praznika, ki je povezan z romanjem v sveti mesti Meko in Medino. V Sloveniji je osrednja bajramska molitev potekala v ljubljanski džamiji. Pred muslimani je štiridnevni… »

Mufti Porić: Evtanazija je v islamu prepovedana

Dnevnik 28.06.2023
Mufti Nevzet Porić, ki je vodil bajramsko molitev v Muslimanskem kulturnem centru Ljubljana ob današnjem začetku kurban bajrama, je v nagovoru vernikom izpostavil svetost življenja in poudaril, da je evtanazija v islamu prepovedana. Po njegovih… »

Muslimani začeli štiridnevno praznovanje kurban bajrama

SiolNET 28.06.2023
Muslimani so z jutranjo molitvijo začeli praznovanje kurban bajrama, štiridnevnega praznika, ki je povezan z romanjem v Meko. Med milijoni, ki so se zbrali v omenjenem muslimanskem svetem mestu, je letos tudi 40 romarjev iz Slovenije, so sporočili iz… »

Muslimani začenjajo praznovanje štiridnevnega kurban bajrama

Delo 28.06.2023
Kurban bajram je ob ramazanskem bajramu eden najpomembnejših praznikov za muslimane. Muslimani bodo z jutranjo molitvijo začeli praznovanje kurban bajrama, štiridnevnega praznika, ki je povezan z romanjem v Meko. Med milijoni, ki so se zbrali v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem