Povezane novice

Colarič: Ocenjena rast prodaje za sedem odstotkov je dobra in presega Krkin strateški cilj

RTV Slovenija 06.07.2023
Skupina Krka je v polletju zvišala prihodke od prodaje za sedem odstotkov, na 920,4 milijona evrov. Čisti dobiček je znašal 170,1 milijona evrov. V primerjavi z istim obdobjem lani se je znižal za 28 odstotkov. Podatke o lanskem poslovanju in oceni… »

Geoplin je lani nabral za skoraj 30 milijonov evrov izgube

RTV Slovenija 06.07.2023
Skupina Geoplin je lani skoraj podvojila poslovne prihodke, kar je predvsem posledica višjih cen zemeljskega plina na borzah, a obenem leto končala z 28,4 milijona evrov čiste izgube. Prodali so precej manj plina kot leto pred tem. Poslovni prihodki… »

Skupina Krka v polletju s prihodki, višjimi za sedem odstotkov

SiolNET 06.07.2023
Skupina Krka je v polletju zvišala prihodke od prodaje za sedem odstotkov na 920,4 milijona evrov. Čisti dobiček je znašal 170,1 milijona evrov in se je v primerjavi z enakim obdobjem lani, ko so beležili velike prihodke iz naslova pozitivnih… »

Skupina Geoplin lani z 28,4 milijona evrov čiste izgube

SiolNET 06.07.2023
Skupina Geoplin je v letu 2022, ko je trg zemeljskega plina v Evropi po napadu Rusije na Ukrajino doživel zgodovinske pretrese, skoraj podvojila poslovne prihodke. Rast je predvsem posledica višjih cen zemeljskega plina na borzah. Ob tem je skupina leto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem