Povezane novice

#fotogalerija Pohod in protishod minila brez incidentov

Dnevnik 07.10.2023
V soboto dopoldne je bil na Prešernovem trgu Pohod za življenje oziroma druženje nasprotnikov splava in evtanazije. Po neuradni oceni enega od policistov, ki so shod varnostno pokrivali, se je zbralo nekaj več kot 400 ljudi. Če prištejemo še… »

Na protishodu kričanje, zamaskiranci in izprijeni plakati

Nova 24TV 07.10.2023
Protishod – podporniki splava (Foto: posnetki zaslona) V središču Ljubljane je poleg Pohoda za življenje potekal tudi neprijavljen protishod nasprotnikov pod sloganom “Moje telo, moja odločitev”. Sara Štiglic je na družbenih omrežjih namreč… »

Shoda nasprotnikov in zagovornikov pravice do splava v središču Ljubljane

RTV Slovenija 07.10.2023
V središču Ljubljane sta ob navzočnosti policije potekala Pohod za življenje nasprotnikov splava pod sloganom "Življenje je zakon!" in protishod zagovornikov pravice do splava pod sloganom "Moje telo, moja odločitev". Oba shoda sta minila mirno. V… »

V središču Ljubljane shoda za in proti pravici do splava

Delo 07.10.2023
Oba shoda sta sicer tudi ob prisotnosti policije minila mirno. Na letošnjem Pohodu za življenje s sloganom Življenje je zakon udeleženci poleg nasprotovanja splavu nasprotujejo tudi evtanaziji, je dejala koordinatorka Pohoda za življenje Urša Cankar… »

Shoda za splav in proti njemu minila brez incidentov #video

SiolNET 07.10.2023
Na letošnjem Pohodu za življenje s sloganom Življenje je zakon udeleženci poleg nasprotovanja splavu nasprotujejo tudi evtanaziji, je dejala koordinatorka Pohoda za življenje Urša Cankar Soares. Hkrati je potekal protishod Za avtonomijo naših teles… »

SPLAV IN EVTANAZIJA, JA ALI NE? Shoda nasprotnikov in zagovornikov v središču Ljubljane

Regional 07.10.2023
Na letošnjem Pohodu za življenje, ki poteka pod sloganom Življenje je zakon, udeleženci poleg nasprotovanja splavu nasprotujejo tudi evtanaziji, je dejala koordinatorka Pohoda za življenje Urša Cankar Soares. Potekal pa bo tudi protishod Za… »

Središče Ljubljane zasedli zagovorniki in nasprotniki pravice do splava

Zurnal24 07.10.2023
V središču Ljubljane tako zagovorniki kot nasprotniki pravice do splava. Na letošnjem Pohodu za življenje, ki poteka pod sloganom Življenje je zakon, udeleženci poleg nasprotovanja splavu nasprotujejo tudi evtanaziji, je dejala koordinatorka Pohoda… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem