Povezane novice

Festival slovenskega filma: Slavil eksperimentalni film

Dnevnik 08.10.2023
V Portorožu se je zaključil 26. Festival slovenskega filma (FSF), ki se bo z radikalno odločitvijo žirije, da vesno za najboljši film podeli neodvisnemu eksperimentalnemu filmu Ne misli, da bo kdaj mimo glasbenika in producenta Tomaža Groma… »

Na Festivalu slovenskega filma podelili nagrade vesna

SiolNET 08.10.2023
S podelitvijo nagrad vesna se je danes v Portorožu sklenil 26. Festival slovenskega filma (FSF). Pregled najnovejše filmske produkcije na festivalu je potekal od torka, za nagrade so v tekmovalni del uvrstili 55 filmov, od tega 14 celovečernih. Vesno… »

V Portorožu slavila prvenec in trojna koprodukcija

Delo 08.10.2023
Vesna za najboljši celovečerni film prvencu Tomaža Groma Ne misli, da bo kdaj mimo, največ nagrad pa igranemu celovečercu Zbudi me Marka Šantića. S podelitvijo nagrad vesna se je v Portorožu sklenil 26. Festival slovenskega filma (FSF). O nagradah… »

Vesna za najboljši celovečerec eksperimentalnemu "iskanju poezije v banalnosti vsakdana"

RTV Slovenija 08.10.2023
Na 26. Festivalu slovenskega filma Portorož je kot najboljši celovečerec slavil eksperimentalno-dokumentarni film brez dialogov Ne misli, da bo kdaj mimo. Film podpisuje Tomaž Grom, ki je odnesel tudi vesno za najboljšo izvirno glasbo. Portoroški… »

Film Zbudi me: Amnezija kot izhodišče za premislek

Delo 08.10.2023
Pet nagrad vesna je na 26. FSF prejel pogumni in relevantni film Zbudi me, ki spregovori o nasilju, ne da bi ga reproduciral. V Portorožu se je s podelitvijo nagrad vesna sklenil 26. festival slovenskega filma (FSF). Največ vesen, pet, je prejela… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem