Povezane novice

S Klosejem na večerji, Magath sosed Deliusa

Dnevnik 16.10.2023
Ko so danes vsi pričakovali, da bo Nogometni klub Olimpija predstavil novega trenerja, je prišlo do zapleta. Vodstvu kluba še ni uspelo najti naslednika Joaa Henriquesa, ki bo znova tujec. Potem ko je Nogometni klub Olimpija konec minulega tedna… »

Felix Magath, ali pa morda kdo drug, pride v četrtek

Delo 16.10.2023
Direktor Olimpije Igor Barišić in športni direktor Goran Boromisa razkrivala trenersko kombinatoriko. Domači trenerji brez možnosti. Nekdanji trener Bayerna Felix Magath še ni trener nogometašev Olimpije, v četrtek bo. Ali kdo drug. Direktor Igor… »

Pri Olimpiji se nagibajo k izkušenemu tujcu, a to ne bosta Klose ali Magath

RTV Slovenija 16.10.2023
Direktor nogometašev Olimpije Igor Barišić je na novinarski konferenci v Stožicah sporočil, da bo nov trener znan do petka. Izbirajo med dvema, tremi imeni. Prvi trening naj bi vodil že v četrtek. Barišić je potrdil, da so se res pogovarjali z… »

Pri Olimpiji še nič novega

Zurnal24 16.10.2023
Slovenski nogometni prvak naj bi ime novega trenerja razkril najkasneje do konca tega tedna. Nogometaši ljubljanske Olimpije še nimajo novega trenerja. Naslednika Portugalca Joaa Henriquesa bodo, kot so v taboru državnih prvakov pojasnili na današnji… »

Nogometaši Olimpije še vedno brez novega trenerja, ki pa bo tujec

Dnevnik 16.10.2023
Potem ko je vodstvo nogometašev Olimpije prekinilo sodelovanje s trenerjem Joaom Henriquesom, so vsi pričakovali, da bodo njegovega naslednika predstavili na današnji novinarski konferenci, a se to ni zgodilo. Pogovori še potekajo, treninge pa vodita… »

Brez belega dima iz Stožic, Olimpija še nima trenerja

Delo 16.10.2023
Državni prvaki bodo ime naslednika Joaa Henriquesa sporočili najkasneje do petka. Pogovarjali so se tudi s Felixom Magathom in Miroslavom Klosejem. Nogometaši ljubljanske Olimpije še nimajo novega trenerja. Naslednika Portugalca Joaa Henriquesa bodo… »

Olimpija za zdaj še brez novega trenerja, v igri še trije kandidati

SiolNET 16.10.2023
Vodstvo NK Olimpija je za ponedeljkovo dopoldne sklicalo novinarsko konferenco, a na njej odgovora, kdo bo novi trener Ljubljančanov, še niso sporočili. Naslednika Joaa Henriquesa naj bi razkrili najpozneje do petka. Sportal Olimpija se je razšla s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem