Povezane novice

Umetna inteligenca bo oživila šansonjerkin glas

Delo 16.11.2023
Da bi poustvarili edinstveni slog pevke francoskih klasik, bodo algoritmom posredovali na stotine glasovnih in slikovnih posnetkov. V novem, 90-minutnem biografskem filmu o Edith Piaf, katerega pripoved se je med letoma 1920 in 1960 godila med Parizom in… »

Umetna inteligenca bo oživila Edith Piaf

Mladina 16.11.2023
Pokojna francoska zvezdnica bo v filmu pripovedovala svojo zgodbo. Pri novem biografskem filmu o življenju francoske šansonjerke Edith Piaf bodo uporabili umetno inteligenco, s katero bodo omogočili, da bo pokojna francoska zvezdnica v filmu… »

Umetna inteligenca bo oživila glas Edith Piaf

RTV Slovenija 16.11.2023
V novem biografskem filmu o Edith Piaf bo umetna inteligenca poskrbela, da bo zgodbo pripovedovala kar francoska šansonjerka sama. Da bi poustvarili njen edinstveni slog, bodo umetni inteligenci posredovali na stotine glasovnih in slikovnih posnetkov. Po… »

Po Beatlih bodo oživili še Edith Piaf

SiolNET 16.11.2023
Pri novem biografskem filmu o življenju francoske šansonjerke Edith Piaf bodo uporabili umetno inteligenco, s katero bodo omogočili, da bo pokojna francoska zvezdnica v filmu pripovedovala svojo zgodbo. Da bi poustvarili Edith Piaf, bodo ustvarjalci… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem