Povezane novice

Kraft znova na vrhu, Slovenci bodo prve stopničke lovili na novoletni turneji #video

SiolNET 17.12.2023
Zmagovalec druge posamične tekme v Engelbergu je Avstrijec Stefan Kraft, ki se po odličnem finalnem skoku veseli pete zmage sezone. Na stopničkah sta se mu pridružila rojak Jan Hörl in sobotni zmagovalec Pius Paschke. Do točk so prišli štirje… »

Dva Slovenca najboljša v kvalifikacijah, nato pa ...

Zurnal24 17.12.2023
Slovenci po izjemnih kvalifikacijah in slabših prvih skokih le napredovali v drugi seriji. Apetiti slovenskih ljubiteljev skokov so po kvalifikacijah pred drugo tekmo v Engelbergu zelo narastli. Anže Lanišek je namreč še drugič zaporedoma dobil… »

Epski skok Krafta, Kos in Lanišek napredovala v deseterico

RTV Slovenija 17.12.2023
Stefan Kraft je v Engelbergu potrdil, da je najboljši skakalec te zime, saj se je z odličnim finalnim skokom prebil do pete zmage v sezoni. Avstrijsko slavje je z drugim mestom dopolnil Jan Hörl. Slovenci so pričakovali več. Takoj za njima so se… »

Kraft s petega mesta skočil do zmage, Kos sedmi

Dnevnik 17.12.2023
Stefan Kraft (327,9 točke) je v finalu z izjemnim skokom s petega skočil na prvo mesto tekme svetovnega pokala smučarskih skakalcev v Engelbergu. Za dvojno avstrijsko slavje je z drugim mestom poskrbel vodilni po prvi seriji, Jan Hörl (323,9). Lovro… »

V nedeljo je Engelberg pristal v avstrijskih rokah

Delo 17.12.2023
Stefan Kraft je s petega mesta skočil do zmage, po obetavnih kvalifikacijah najuspešnejši Slovenec Lovro Kos. Stefan Kraft (327,9 točke) je z izjemnim finalnim skokom skočil s petega mesta do zmage na tekmi svetovnega pokala smučarskih skakalcev v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem