Povezane novice

Zlati orel tretjič Kobajašiju, Lanišek na zmagovalnem odru

RTV Slovenija 06.01.2024
Japonec Rjoju Kobajaši je z drugim mestom v zasneženem Bischofshofnu potrdil zmago na novoletni skakalni turneji in po letih 2019 in 2022 tretjič osvojil zlatega orla. Zmagal je Stefan Kraft, Anže Lanišek je z daljavo dneva osvojil tretje mesto… »

»Žaba« izjemno užival in čestital »gospodu Ledenemu«, ki je pozabil smuči

Delo 06.01.2024
Avstrijskemu skakalnemu asu Stefanu Kraftu finale v Bischofshofnu, Japoncu Rjojuju Kobajašiju že tretji »zlati orel«, Anžetu Lanišku nove stopničke. V nadaljevanju preberite: Kako je najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek… »

Anže Lanišek skočil na stopničke, Rjoju Kobajaši osvojil turnejo

SiolNET 06.01.2024
Japonski smučarski skakalec Rjoju Kobajaši je zmagovalec 72. novoletne turneje štirih skakalnic. Na današnji zadnji tekmi v avstrijskem Bischofshofnu je osvojil drugo mesto, zmagal je Avstrijec Stefan Kraft, tretje mesto pa je zasedel slovenski as… »

Rjoju Kobajaši kralj turneje s štirimi drugimi mesti

Dnevnik 06.01.2024
Japonec Rjoju Kobajaši je postal kralj 72. novoletne turneje v smučarskih skokih. Enako kot na prvih treh tekmah, je tudi na finalu v Bischofshofnu osvojil drugo mesto. Zmage se je pred navdušenimi avstrijskimi navijači veselil Stefan Kraft. Slovenci… »

Za konec slovenske stopničke, skupna zmaga Japoncu

Zurnal24 06.01.2024
Na zadnji postaji novoletne turneje se je na zmagovalni oder s tretjim mestom uvrstil tudi Anže Lanišek. Zmagal je Stefan Kraft, Rjoju Kobajaši pa si je z drugim mestom zagotovil skupni uspeh. Skakalci so se v Bischoshofnu pomerili še na četrti… »

Odlični Lanišek z daljavo dneva na stopničkah, Kobajašiju zlati orel

Delo 06.01.2024
V avstrijskem Bischofshofnu so skakalci opravili z zadnjo tekmo novoletne turneje. Najboljši je bil Stefan Kraft, drugi Kobajaši, tretji pa Anže Lanišek. V Bischofshofnu so skakalci dokončali prestižno novoletno turnejo in lov na zlatega orla. Ta je… »

NOVOLETNA TURNEJA KONČANA: Za veselje je poskrbel Anže Lanišek

Regional 06.01.2024
Avstrijec Stefan Kraft (288,9) je zmagal na tekmi svetovnega pokala v avstrijskem Bischofshofnu, kjer se je končala novoletna turneja štirih skakalnic, v kateri je skupno slavil še tretjič v karieri Japonec Ryoyu Kobayashi. Ta je bil tokrat drugi… »

Ko je nemški šampion izgubil živce zaradi Norvežana ...

Delo 06.01.2024
V Bischofshofnu se danes obeta razburljivo sklepno dejanje 72. novoletne turneje v smučarskih skokih, ki je že večkrat dokazala, da ima posebne zakonitosti. V Bischofshofnu bo danes (z začetkom ob 16.30) na sporedu veliki finale 72. novoletne turneje… »

Kultura navijanja na novoletni turneji drugačna kot v Planici

Delo 06.01.2024
Anže Lanišek ima posebno vez s skakalnico v Bischofshofnu, kjer se je vpisal v zgodovino z izjemnim rekordom. Z vsakim nastopom si bolj zaupa in tudi več upa. V nadaljevanju preberite: Zakaj je skakalnica v Bischofshofnu prav posebna za Anžeta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem