Povezane novice

V plazu, ki je zasul skoraj 50 ljudi, umrlo osem oseb #video

SiolNET 22.01.2024
Zemeljski plaz v odmaknjenem in goratem predelu jugozahodne Kitajske je danes zasul 47 ljudi, poročanje državnih medijev povzemajo tuje tiskovne agencije. Oblasti so na prizadeto območje v provinci Junan napotile več kot 200 reševalcev. Uradno so… »

Oblasti doslej uradno potrdile smrt osmih ljudi, štiri so rešili

Delo 22.01.2024
V odmaknjeni in revni provinci Yunnan so plazovi pogosti. Današnji se je zgodil na območju, ki ga obdajajo visoke gore. Zemeljski plaz v odmaknjenem in goratem predelu jugozahodne Kitajske je danes zasul 47 ljudi, poročanje državnih medijev povzemajo… »

Zaradi plazu na Kitajskem umrlo osem ljudi, pogrešajo jih več deset

RTV Slovenija 22.01.2024
Plaz v kitajski provinci Junan je bil usoden za osem ljudi, ranjena sta bila dva človeka. Pogrešajo še več deset ljudi. Kitajska je na prizorišče nesreče poslala 1000 reševalcev, 500 prebivalcev so evakuirali. Kitajska osrednja televizija (CCTV)… »

Plaz zasul več deset ljudi

Zurnal24 22.01.2024
Zemeljski plaz v odmaknjenem in goratem predelu jugozahodne Kitajske je danes zasul 47 ljudi, poročanje državnih medijev povzemajo tuje tiskovne agencije. Oblasti so na prizadeto območje v provinci Yunnan napotile več kot 200 reševalcev. Uradno niso… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem