Kozjansko

Prvič po začetku leta presegli 2000 okužb, v bolnišnico sprejetih največ covidnih bolnikov po 1. maju. Umrlo 9 bolnikov

Kozjansko pred 4 urami
Včeraj je bilo opravljenih skupaj 285052 testov (PCR + HAT) na virus SARS-CoV-2. Izvidi PCR testov so potrdili skupno 2.145 okužb, kar je 74,5 % več kot teden prej, ko je bilo potrjeno okuženih 1.229 oseb in največ po 6. januarju ko je bilo potrjenih… »

Poostreni nadzori preverjanja PCT, nova različica v Veliki Britaniji. Čez 2000 okužb prvič po januarju, v bolnišnico…

Kozjansko pred 42 minutami
Na današnji novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni covid-19 sta sodelovala Milan Krek, direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje, in Deana Potza iz zdravstvenega inšpektorata. Milan Krek je uvodoma predstavil epidemiološke… »

Oblak vulkanskega prahu nad Slovenijo. Izogibajte se športnim dejavnostim

Kozjansko pred 30 minutami
Danes in v naslednjih dneh se izogibajte športnim aktivnostim na prostem. Nad Slovenijo se namreč zadrževal vulkanski prah vulkana Cumbre Vieja na španskem otoku La Palma, ki se po zadnjih podatkih še ne umirja. Posledice izbruha v obliki vulkanskega… »

Deta&CO, mojstri za notranja vrata in parket

Kozjansko pred dvema urama
Brez določenih kosov pohištva in nekaterih elementov v domačih in drugih prostorih zagotovo ne gre. Notranja vrata so na primer eden od pomembnejših kosov, ki morajo biti vedno prisotni. Vsekakor pa je izjemno pomembno, kakšen material položimo na… »

Karateisti do vidnih rezultatov na Balkanskem prvenstvu (foto)

Kozjansko pred 11 urami
Minuli vikend je v Poreču potekalo 25. Balkansko prvenstvo za otroke, člane in seniorje. Sodelovalo je 884 tekmovalcev iz desetih držav: Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Grčije, Kosova, Črne Gore, Severne Makedonije, Srbije, Turčije in… »

IJS: Epidemija hitro narašča. Delež pozitivnih izvidov najvišji doslej, potrjenih največ okužb po januarju

Kozjansko pred 1 dnevom
Kot v zadnji analizi ugotavljajo raziskovalci Instituta Jožef Stefan, epidemija hitro narašča. “Če je hitra rast predvsem posledica mešanja mehurčkov ob začetku študijskega leta in/ali superprenašalskih dogodkov, se bo kmalu upočasnila. Če pa… »

Dvomesečna delna zapora Ulice Dušana Kvedra ter parkirišča ob ograji vrtca v Šentjurju

Kozjansko pred 21 urami
Občina Šentjur je pridobila dovoljenje za polovično zaporo javne poti Ulica Dušana Kvedra 14b na odseku od Picerije Osmica do parkirišča za občinsko stavbo ter delno zaporo parkirišča ob ograji Vrtca Šentjur, na severnem delu parkirišča… »

Neuspešen razpis za gradnjo razglednega stolpa Kristal v Rogaški Slatini

Kozjansko pred 1 dnevom
Občina Rogaška Slatina je nedavno zaključila z zbiranjem ponudb za gradnjo 106-metrskega razglednega stolpa Kristal v Rogaški slatini. Na razpis sta prispeli dve ponudbi, vendar ni bila sprejeta nobena. Zavrnjeni ponudbi sta oddala dva izvajalca. To… »

Po boljši poletni sezoni gostinci znova z upadom prometa

Kozjansko pred 1 dnevom
Med najbolj prizadetimi v epidemiji novega koronavirusa so zagotovo gostinci, ki po dokaj dobri poletni sezoni po uvedbi izpolnjevanja PCT pogoja za obiskovalce notranjih prostorov kot tudi teras v jesenskem obdobju beležijo tudi do 50 odstotni upad… »

Največ nedeljskih okužb po začetku leta. Ob nadaljnjem slabšanju razmer zaostritev ukrepov. Začetek cepljenja proti gripi

Kozjansko pred 2 dnevoma
Epidemične razmere v Sloveniji se še naprej slabšajo. Včeraj smo tako po številu okužb zabeležili najslabšo nedeljsko statistiko po 10. januarju. Direktor NIJZ-ja Milan Krek je tako že včeraj napovedal, da ob nadaljnjem slabšanju razmer ne… »

Kozjansko, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem